– Veldig bra sammenlignet med Leicester-kampen

Dette hadde Ole Gunnar Solskjær å si etter kampen mot Fulham.

Solskjær kunne være fornøyd etter 3-0-seieren mot Fulham.

Nå er United oppe på topp fire, og første spørsmål Solskjær fikk fra MUTV var om nordmannen er overrasket over at United nå er inne på en topp fire-plassering så kort tid etter at han tok over.

– Jeg er ikke opptatt av noen av de andre lagene, men jeg kunne se for meg at vi skulle ta så mange poeng som vi har tatt – ja. Jeg må si det. Når en går ut på banen med den drakta, og en har de kvalitetene de har, så må en ha selvtillit til at en kan vinne en fotballkamp.

– De første ti minuttene var dårlige. Vi spilte ikke på den måten vi skulle spilt på. Selvsagt var forholdene vanskelige – vinden – men vi gjorde det vanskeligere enn vi trengte ved å gjøre dem en tjeneste med presset, og ga dem noen kontringer.

– Etter 2-0 følte jeg at vi hadde kontroll, og i andreomgangen synes jeg vi spilte veldig, veldig bra sammenlignet med for eksempel Leicester-kampen. Ander og Nemanja kontrollerte midtbanen, vi lot Paul «flyte rundt». En fantastisk andreomgang.

Ros til franskmennene

Er det noe nytt å si om Paul? Er han i ferd med å bli den komplette midtbanespiller?

– Vel, han gjør det bra. Han koser seg, han spiller godt og energinivået hans er høyt. Det var en av spørsmålene jeg stilte meg selv i dag – skulle jeg bruke ham eller skulle jeg ikke? Det er nemlig en stor kamp på tirsdag, men jeg synes en viser intensjonen sin når en bruker Paul. Da visste alle at dette er en tøff kamp som vi må ta seriøst.

En annen franskmann – Anthony Martial – imponerte også. Målet hans kunne minne litt om Cristiano Ronaldos sene vinnermål på samme stadion vinteren 2007, men Solskjær tenkte ikke over likheten der og da.

– Jeg tenkte faktisk ikke på det! Men å se Martial i flyt er et vakkert syn.

– Hans balanse er fantastisk, han er veldig sterk – han ristet Odoi av seg da han kom tilbake – han er rask og han er en veldig god avslutter, så… jeg mener det vant kampen for oss, jeg synes vi hadde full kontroll etter det.

Spillerne offensivt gjorde jobben, og det gjorde også de defensive spillerne, selv med mange forandringer.

Solskjær ga før kamp uttrykk for at Jones og Smalling ville løse Mitrovic-utfordringen, og slik gikk det også.

– De to gjorde det godt. Husk også at Chris ikke har spilt på to måneder. En helt fantastisk forestilling fra ham, synes jeg. Han har jobbet hardt for å komme tilbake. Han har vært på egenhånd, og har løpt frem og tilbake for seg selv med fysioterapeuten. Jeg var aldri i tvil om at han skulle spille i dag, for dette var kampen vi øremerket for ham.

Avslutningsvis ble Solskjær spurt om den utrolige støtten fra bortesupporterne kampen gjennom.

– De er alltid slik! Det er fantastisk. Vi visste da vi kom hit at vi alltid har hele tribunen bak det ene målet. Det er bare synd vi ikke kunne spille den veien i andreomgangen også.