– Vanskelig å beskrive med ord

Les hva Juan Mata skriver i bloggen sin etter søndagen.

Uniteds midtbanespiller har blogget i flere år, og som et sveitserur kommer den ukentlige bloggen mandag fast mandag formiddag.

Denne gangen står det følgende:

Hallo alle sammen

feiringmata (650 x 358)Dette er en av de dagene hvor ord blir overflødige. Som du vet så har jeg drevet med denne bloggen i mer enn to år nå, og jeg trives veldig godt med det. Av og til er det imidlertid vanskelig å finne ord for å beskrive hva jeg føler. Dette er en slik dag.

Jeg kan imidlertid fortelle at søndagen er en av de beste dagene i karrieren min. Når man starter å spille fotball som liten gutt på gjørmete baner, rett og slett bare for å ha det gøy, så drømmer man om å bli en fotballspiller og få spille kamper som den på Anfield. Da mener jeg en kamp mellom to fantastiske lag som sees av millioner verden over. Det er stor rivalisering mellom Manchester United og Liverpool, og dette er den største kampen i engelsk fotball. Det er jeg blitt fortalt mange ganger tidligere, og jeg har selv merket det på kroppen. (…)

Å slå Liverpool på Anfield, å få score to fine mål og kjenne på gleden fra dere fans er noe jeg aldri vil glemme. Glem imidlertid ikke: Dette var bare tre poeng på veien mot målet vårt.

Mange spør meg om det andre målet, men sannheten er det at det er vanskelig å beskrive. Av og til tenker man ikke.

Du kan lese hele Matas blogg på engelsk her.