Lopez smigret over interessen

Ifølge ryktene skal United være interessert i å hente Villarreals Diego Lopez som erstatter for Van der Sar den dagen hollenderen bestemmer seg for at nok er nok. – Smigrende, uttaler hovedpersonen selv.

27-årige Diego Lopez blir sett på som en Europas beste målvakter, og Villarreals sisteskanse har i lengre tid blitt aet til United og Old Trafford. På spørsmål om han har hørt om interessen fra United, og om de har vært i forhandlinger, spøkte han om at en avtale allerede var klar!

"Avtalen er signert!" utbrøt Lopez, før han tok til alvor og fortsatte:

"Neida. Selv om det er snakk om en enorm klubb, så tenker jeg ikke på hva som vil skje i fremtiden", kunne Spanias tredjekeeper fortelle.

Men til tross for at Lopez sier han ikke tenker på fremtiden, innrømmer han at han absolutt ville vurdert en overgang til United dersom han noen gang skulle forlate El Madrigal.

"Van der Sar er en av mine yndlingskeepere, og jeg ville absolutt vurdert en overgang dersom begge klubber ville vært fornøyde med en avtale. Men slike ting lar jeg klubbene og agenten min ta seg av. Jeg ønsker ikke å tenke på dette for øyeblikket, for vi har mye å spille om i de to neste månedene!", avsluttet en fokusert Lopez.

Dersom United og Villarreal tar seg videre til neste runde, skal de kjempe mot hverandre om en finaleplass i årets Mesterliga.

Kilde: Setanta