Van Persie er imponert over måten Bruno tar straffer på

Bruno Fernandes har vært sikker som banken når han har fått sjansen fra krittmerket denne sesongen. Det var han også under sin tid i Sporting. Nå får portugiseren skryt fra en annen som tok mye straffer i United, nemlig Robin Van Persie. Det kommer frem i et intervju nederlenderen gjorde med 90min.

– Bruno Fernandes har en egen stil på hvordan han skal ta straffer, men det jeg liker er at han varierer. Han tar ikke bare «hoppestraffespark», noe som ser rart ut, fordi det ikke var sånn jeg gjorde det.

– Han har ikke bommet på fire år, så det funker for ham. 

SIKKER: Robin van Persie var sikker som banken på straffer.

Mot København brukte midtbanespilleren litt annen teknikk enn det vi er vant til å se. Istedenfor å hoppe i tilløpet kom han heller i stor fart. Det likte Van Persie.

– Det jeg likte mot København var at han endret stil. Han hadde gjort research og keeperen ventet (på hoppet), men istedenfor kom han mot ballen i stor fart. Det beviser at han er verdensklasse på straffer, og han er også en verdensklassespiller.

Og det er liten tvil om at den tidligere United-angriperen har et poeng. På sine 28 siste straffespark har Fernandes puttet 26 i mål. Det er en imponerende statistikk.