Tror Van Gaal er rett mann

Bryan Robson har latt seg imponere av nederlenderen.

Det er ingen tvil om at Louis van Gaal sitter komfortabelt i førersetet når det gjelder hvem som stikker av med den foreløpig ledige Manchester United-jobben, og det virker som det bare er et tidsspørsmål før den tidligere Barcelona-sjefen blir ansatt som David Moyes’ arvtaker.

Det liker Bryan Robson, selv om han hadde likt å sett Giggs få sjansen.

– Spillerne hans spiller strålende

– Det ser ut til at Louis van Gaal overtar – og dersom han gjør det, er han jo en veldig erfaren manager, spillerne hans spiller alltid strålende fotball. Han har gjort det i flere av Europas største klubber. Jeg tror det ville blitt veldig bra for Manchester United.

– Litt skuffende dersom Giggs ikke får jobben, men det ser ut til at det blir Van Gaal, og jeg tror det er en bra avgjørelse fra Manchester Uniteds side.

Tror på Giggs

GODE VENNER: Ryan Giggs og Bryan Robson.
GODE VENNER: Ryan Giggs og Bryan Robson.

Captain Marvel håper at Giggs får en aller annen rolle i trenerapparatet til den neste Manchester United-manager, og ser for seg at waliseren har kvalitetene til å bli en god manager.

– Han har gjort det så godt han kan, han leverte noen brukbare kamper, fikk noen gode resultater, men Ryan er en kunnskapsrik fotballmann – han har veldig lyst til å gå inn i den managerrollen, og han har virkelig kvalitetene til å bli god. Jeg håper Giggs får en plass i trenerapparatet.

– Det ville ikke bare vært trist å miste Sir Alex Ferguson, men også å miste Ryan Giggs det kommende året – så jeg håper vi får se ham fortsette i klubben.

Den tidligere England- og United-kapteinen håper ikke på alt for mange endringer foran 2014/2015-sesongen.

– Jeg har lyst til å desse gutta [referer trolig til Class of 92-gutta, journ. anm.] ha noe med klubben å gjøre, uansett hva det er. Men det er alltid det samme når en ny manager kommer; han har lyst til å ta med sitt eget treningsapparat, men jeg håper ikke på alt for mange endringer – jeg likte hvordan det var under David Moyes, de hadde mange gode trenere og jeg tror de kan gjøre en god jobb.