Van de Beek-scoring og passiv Pogba i Frankrike-tap

En ny runde med treningskamper er i gang.

Det er duket for en ny runde med treningskamper, og onsdag kveld var det David de Gea, Donny van de Beek, Bruno Fernandes, Paul Pogba og Anthony Martial som kunne få spilletid for sine respektive landslag.

Nederland v. Spania

Nederland møtte et Spania som stilte uten David de Gea fra start. Den spanske målvakten måtte se kampen på benken, etter at Unai Simón ble plassert i buret fra start. Donny van de Beek stilte fra start for Nederland, sammen med tidligere United-spiller Memphis.

18 minutter står det på klokka, når Sergio Canales satt ballen bak Nederlands målvakt. De to lagene spilte jevnt, men det var Spania som hadde vært nærmest scoring, og sto med en fortjent 1-0 ledelse til pause.

UTLIGNET: Det tok knapt to minutter av andre omgang, før Donny van de Beek hadde utlignet til 1-1 mot Spania.

Til tross for at Nederland lå under, manglet det ikke selvtillit når de oransje-kledde returnerte til andre omgang. Knapt to minutter hadde gått, når Donny van de Beek satte ballen i mål, og stillingen er 1-1.

Resten av kampen var jevn, hvor både Spania og Nederland kom til målsjanser, dog var det ingen sjanser som ble til mål etter Van de Beeks utligning.

Portugal v. Andorra

Bruno Fernandes har storspilt for United de siste kampene, men startet onsdagens kamp mot Andorra på benken for det portugisiske landslaget. Likevel er det nok ingen tvil om at han heller skulle ønsket han hadde vært på banen, sammen med et Portugal som lekte med Andorra.

De rødkledde satte ballen i mål, undertegnet Pedro Neto, etter knappe åtte minutter på banen, og 20 minutter senere kunne også Paulinho notere seg på kveldens scoringsliste.

Fernandes satt fortsatt på benken når kampen startet opp igjen etter pause, og der ble han værende ut kampen. Med tanke på programmet han akkurat har vært gjennom med United, gjør det kanskje ingenting at han ble hvilt under kveldens kamp.

Hans lagkamerater gjorde jobben godt, og kan sove godt i natt med en 7-0 seier over Andorra.

Frankrike v. Finland

Paul Pogba fikk tillit fra start i Didier Deschamps’ lagoppstilling for onsdagens kamp mot Finland, mens Anthony Martial startet kampen på innbytterbenken.

Pogba så ut til å spille i en dypere, mer defensiv midtbanerolle i Deschamps’ lag, enn rollen han har hatt i United. Likevel klarte han ikke å hjelpe resten av laget med å stoppe det finske laget, som ledet 0-2 etter en halvtime spilt i Frankrike.

Etter 60 minutter, går Pogba av som en del av et trippelbytte for Deschamps, som ønsker å score mål. Ett ord som kan beskrive Pogbas kamp denne onsdagen, er passiv.

Martial er blant de tre som kommer på banen, og ikke bare kombinerte han fint. Sjanser ble det og, men dog ingen mål, og Frankrike måtte se seg slått av et sterkt lag fra Finland.