Valencia imponerte mot Argentina

Men United-vingen klarte aldri å avgjøre mot Lionel Messi og lagkameratene.

ECUADOR – ARGENTINA 1-1

Sergio Agüero ga Argentina ledelsen på straffe etter fire minutter. Segundo Castillo headet inn utlikningen etter 17 minutter, og flere mål ble det aldri i nattas VM-kvalifiseringskamp mellom Ecuador og Argentina.

Det kan sistnevnte være mest glade for. Det var nemlig Ecuador som kjørte kampen.

Valencia jobbet utrettelig opp og ned sin kant, og skapte trøbbel for bortelaget flere ganger. Enda mer imponerende var Jefferson Montero, som var kampens store spiller og skapte enorme problemer for Argentina.

Antonio Valencia hadde sjansen til å sette inn 2-1 i 1. omgang, men en heading gikk over fra brukbar posisjon. Etter hvilen var han nær ved å spille fri Jose Rojas, men kombinasjonen klarte ikke å overliste Argentinas keeper. Det positive for oss United-fans er imidlertid at Valencia har levert ok landskamper for Ecuador etter at sesongen i England var over. Håpet er dermed selvsagt at han kan finne tilbake til toppformen for United i høst.

* Fra Wikipedia

Lionel Messi kom innpå den siste halvtimen, men uten at det ga tellende resultat. I stedet endte kampen i skam for argentinerne, etter at Javier Mascherano ble vist ut fem minutter før full tid – og det for et lite angrep på føreren av en den lille sykebilen som kjørte inn og ut av banen da skadde spillere måtte hjelpes ut.

Valencias Ecuador blir dermed liggende på 3. plass i den søramerikanske VM-kvalifiseringen, og ligger brukbart an til en VM-plass. De fire beste lagene i Sør-Amerika går rett til VM, og Ecuador har fem poeng å gå på ned til Uruguay på 5. plass. Fire kamper gjenstår i den søramerikanske VM-kvalifiseringen.