Valdés drar?

SPORT WITNESS: Kan komme til å havne i PSG.

United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Av: Sport Witness

– Valdés drar fordi han vet at De Gea blir i United

Ifølge rapporter i Spania, er det sannsynlig at Victor Valdés kommer til å forlate Manchester United fordi den nåværende nummer 1, David De Gea, kommer til å fortsette i Premier League-klubben.
Det har vært spekulasjoner rundt De Gea i de siste månedene, og han har ennå ikke bundet seg til klubben ved å utvide kontrakten utover 2016. Dette har ført til rykter om at han kommer til å forlate klubben.

Newcastle United v Manchester United - Premier LeagueSpanske Marca har i morges rapportert at Valdés har sjansen til å gå til Paris Saint-Germain i sommerens overgangsvindu. Ligue 1-klubben er på utkikk etter en ny målvakt og har de siste ukene blitt linket til spillere som Tottenhams Hugo Lloris.

Ønsker seg hevn

Ifølge Marca har Valdés en drøm om å hevne seg mot Barcelona, ved å returnere til La Liga for å spille for Real Madrid. Selv om dette ikke skulle skje, er det likevel sannsynlig at han kommer til å forlate United fordi han tror De Gea blir værende.

Valdés ser ingen mulighet til å utkonkurrere sin landsmann og trenger derfor å finne en klubb som kan gi ham spilletid. Den tidligere Barcelona-stjernen har fortsatt til gode å spille førstelagsfotball for United, og har kun tatt del i en håndfull U21-kamper.