– Det kommer flere gode spillere i sommer

Lukaku avslører sommerplaner – og Matic forteller om sorgen etter Sevilla.

Nemanja Matic var en av svært få spillere som fikk godkjent av Mourinho etter FA-cup-seieren mot Brighton lørdag kveld.

Serberen, som også kom meget godt ut på vår spillerbørs, styrte det meste fra sin midtbaneposisjon – og fikk belønning i form av mål og målgivende.

– Det har vært veldig vanskelig for oss etter Sevilla-tapet. Vi var alle veldig triste etter den kampen. Det var viktig at vi leverte en reaksjon i dag, og vi er veldig glade for å være i en semifinale, sa Matic til MUTV like etter kampslutt.

United levde farlig ved flere anledninger, og Romero viste igjen at han er blant landets beste andrekeepere. 

– 1-0 er alltid farlig, for Brighton er et godt lag som kan straffe oss på alle feil vi gjør. Det andre målet var veldig viktig.

Det er mye fokus på spillestil om dagen, men faktum er at United fortsatt kan hente hjem et trofé denne sesongen. Og det er planen til Matic og Lukaku. 

– Når du spiller for Manchester United, så forventer fansen alltid troféer. Jeg håper vi er klare for å gå hele veien i FA-cupen, for det er et viktig trofé i England.

Lagkamerat Lukaku legger til:

– Tapet (mot Sevilla) var veldig tungt for oss, men nå må vi se fremover, sementere andreplassen i Premier League å vinne FA-cupen.

– Vet det kommer gode spillere

Lukaku, som selv var et storkjøp i sommer, forventer at det vil komme flere spillere inn portene på Old Trafford når overgangsvinduet åpnes igjen.

– Vi er Manchester United, og vi må forbedre oss hvert år. Jeg vet at flere gode spillere vil komme i sommer, det er helt sikkert, sa Lukaku ifølge Mail.

Belgieren var også klar på at dette kun er en bra ting for klubben.

– Det er noe jeg og sjefen ser frem til, for neste sesong må vi vinne. Vi må vinne så mange troféer som mulig.

Det mange av supporterne har savnet den siste tiden, er fotball med litt snert i. Mourinho forklarte selv at det er dette de jobber med på treningsfeltet, og Lukaku gleder seg til farten er tilbake i United-laget.

– Jeg er en spiller som foretrekker fotball med intensitet. Det er best for meg fordi jeg er sterk, veldig rask – og det er slik jeg kan hjelpe laget best. Hvis vi klarer å opprettholde det gode spillet, vil jeg også komme til flere sjanser.

Og det handler ikke bare om Lukaku, men laget som en helhet. 

– Det vil føre til at lagkameratene mine også kommer i bedre posisjoner, og det er det jeg bryr meg om – at vi som lag skal vinne sammen. Det var tungt å gå ut av CL, for det er drømmen min å vinne den turneringen. Vi ønsker det samme som fansen, å vinne kamper med stil. 

Ansvarlig redaktør, Dag Langerød: