– Vær gjerne skeptisk, men vi kommer til å være mye bedre

Luke Shaw er ikke i tvil om at United står foran en mye bedre sesong.

Det har sett bra ut i de første treningskampene.

Litt av den voldsomme negativiteten er dermed borte, og Luke Shaw er klar på at det vil komme flere høydepunkter i sesongen som kommer.

– Denne sesongen så blir det et nytt United, og de (City og Liverpool) kommer ikke til å få det så lett som de hadde det forrige sesong.

– Folk er nok skeptiske til oss allerede, men det må de gjerne fortsette med. Vi vet hva vi er kapable til, og vi kommer til å få en mye bedre sesong.

– Det blir et nytt United med de nye ideene som manageren har introdusert, sier Shaw ifølge The Telegraph.

Den eventuelle oppturen kommer i så fall godt med.

Shaw – som de fleste United-fans – led seg nemlig gjennom slutten av mai.

– Man kunne egentlig ikke nyte ferien.

– Vi så Champions League-finalen. Vi så Europa League-finalen. Alle lagene var engelske. Det gjorde det bare verre. Ingen av oss ønsker å oppleve det på nytt. Nå handler det om å få United tilbake til det nivået klubben skal være på slik at rivalene ikke får det like lett.

Det har vært mye fokus på fysisk trening i sommer, og mandag var det tydelig at United hadde lekket en del tall om forbedringen på akkurat det.

Les saken: Har trent 50 prosent mer med høy intensitet

Shaw understreker likevel at ingen må undervurdere det antallet timer som også er brukt på taktikk og systemforståelse.

NYE SOLBRILLER: Shaw sa det han gjorde under en event hvor Uniteds solbrille-partner lanserte en ny kolleksjon.

– Vi har jobbet mye taktisk og med presspillet, når presset skal settes inn og i hvilke øyeblikk. Det andre er at vi ønsker å ha ballen mer, og å spille oss ut bakfra.

– Mot Inter så det vel egentlig mye bedre ut enn det har gjort på en stund. (…) Vi vet nå hva manageren ønsker fra oss, og jeg er ikke i tvil om at vi kommer til å se bra ut når vi kommer til ligastart.

Les hele intervjuet hos The Telegraph her.