Usikker på fremtiden

Utlånte Wilfried Zaha innrømmer at han ikke vet hva som blir hans videre fotballskjebne.

Den 22 år gamle United-spilleren hevder at han er usikker på om han skal returnere til Old Trafford etter forlenge sitt nåværende  låneforhold til moderklubben Crystal Palace utover denne sesongen.

I utgangspunktet skal han tilbake til Manchester ved sesongslutt, men selv sier Zaha til en gruppe pressefolk at han gjerne blir værende på Selhurst Park.

– Men jeg vet ikke; det er et spørsmål jeg ikke kan svare på akkurat nå. Jeg er bare her på lån. Men det ville vært flott å bli Palace-spiller igjen. Alt ligger imidlertid fremover i tid, og først da vil jeg ta en avgjørelse. Jeg stortrives imidlertid med å være tilbake her og rundt familien min, sier han.

3½ år igjen

Wilfried Zahas United-kontrakt utløper først i 2018, men det synes å brenne et aldri så lite blått lys for ham på Old Trafford. Siden han ankom sommeren 2013, har det bare blitt fire opptredener i rødt, hvorav to som innbytter i Premier League.
Han tilbrakte andre halvdel av fjorårssesongen på lån under Ole Gunnar Solskjær i Cardiff, før han i august ble sendt til Crystal Palace, klubben han opprinnelig ble hentet fra, på et sesonglangt utlån .

Hva mener du – har Wilfried Zaha en fremtid i United?