– United forsvarte seg som Wolves

– Som de savner Vidic, skriver avisene etter at vi satte ny rekord i baklengs på Old Trafford. Les hva de skriver her.

The Times, Oliver Kay:

Etter kampen snakket Sir Alex som om det som skjedde var unaturlig for hans lag, men det var det ikke. Jo da, de hadde holdt nullen i fem av de seks siste kampene, men en solid defensiv er ikke noe som har kjennetegnet United denne sesongen. Verken i Premier League eller sesongen som en helhet.

De har sluppet inn 19 mål på Old Trafford. Det er mer enn noen gang tidligere i Premier League-historien. Det har holdt nullen i ti hjemmekamper, men det har vært en alarmerende tendens, ikke minst i Europa, å slippe inn to, tre, nå fire, og som City husker, de berømte seks målene.

Etter å ha slitt med å overbevise i store perioder klarte de å få en ledelse, bare for å gi den bort. De håper nok nå at det samme ikke skjer i gullkampen.

The Times gir Wayne Rooney og Danny Welbeck en 8er på spillerbørsen.

The Guardian, Jamie Jackson:

I saken «fem samtaleemner etter United-Everton» stiller Jackson spørsmålstegn ved Rio Ferdinand og Michael Carrick.

Fortjener Rios form en plass i Englands EM-tropp?

33-åringen var stødig helt til de hektiske sluttminuttene. Da var han først involvert i duellen med Jonny Evans som ga Jelavic sjansen til å scoret sitt andre og Evertons tredje mål, og han er nok ikke fornøyd med at han ikke plukket opp Pienaar før hans utlikning. De to situasjonene vil skape tvil rundt hans egnethet til å spille for England i EM.

Michael Carrick hadde også en stille ettermiddag. Når United til slutt tapte to poeng, så vil én dom være at Carrick gjorde for lite for å hjelpe laget til å beholde fasongen.

The Independent, Sam Wallace:

Å være vitne til at hjemmelaget gir bort en tomålsledelse på Old Trafford, er absolutt sjelden kost. Å være vitne til at det skjer to ganger i samme kamp er nesten ikke til å tro. United i nyere tid har skapt seg et rykte ved hjelp av en vinnervilje og defensiv disiplin som det var særdeles lite å se av mot Everton.

United angrep som mestere, men forsvarte seg som Wolverhampton Wanderers. Hvis de kan rote bort sjansene på DW Stadium eller hjemme mot Everton – hva sier det om mulighetene til å reise til Etihad neste uke og gjøre jobben mot et lag som spiller for en plass i historien?

Daily Mail, Matt Lawton:

Rafael var grusom og Jonny Evans var ikke mye bedre til tross for hans positive formkurve denne sesongen. Paul Scholes var også svak. Noe må skje hos United etter dette, og Ferguson må vurdere å sette inn Chris Smalling og Phil Jones i backrekka. Smalling for Rafael vil i alle fall være fornuftig.

The Telegraph, Henry Winter:

En backfirer med Ferdinand, Evans og Patrice Evra burde ikke vært så naive, men det var de. United kastet dermed bort det glimrende arbeidet til Danny Welbeck og Wayne Rooney. Som de savnet Nemanja Vidic..