United forlenger med Cleverley

United bekrefter nå at Daily Mail hadde rett i dagens sak om Tom Cleverley.

Mandag formiddag hadde Daily Mail en sak om at Tom Cleverley skulle ha skrevet under på en ny kontrakt med United. Saken var skrevet av Chris Wheeler.

Wheeler, som følger United tett og er fast på pressekonferanser på Carrington mente å vite at Uniteds midtbanespiller har skrevet under på en kontrakt med klubben frem til sommeren 2015.

– Fantastisk sesongstart

Et par timer senere bekreftet United så det hele på sin nettside.

– Tom er en av de største talentene i engelsk fotball. Til å være så ung er han veldig fotballintelligent. Kombinerer man det med energien hans og kvalitetene, så står han foran en fin fremtid. Tom har tatt sjansen sin på førstelaget med begge hender, sier Alex Ferguson i en kommentar.

– Det har vært en fantastisk sesongstart for meg, det å slå seg inn på førstelaget og også bli tatt ut til Englands A-landslag. Siden jeg har blitt fostret opp i denne klubben så ville det vært fantastisk å kunne bidra til at United vinner enda flere trofeer. Vi har en tropp med store kvaliteter, og jeg gleder meg til å komme tilbake igjen, sier Cleverley selv.

40.000 pund i uka?

22-åringen skal ifølge Daily Mail ha fått en kontrakt som gir ham bortimot samme lønn som to av Uniteds andre fremadstormende spillere, Chris Smalling og Phil Jones.

Jones fikk en ukelønn på om lag 40.000 pund da han kom til United fra Blackburn i sommer.

Cleverley var, som vi alle vet, en av nøkkelspillerne da United startet sesongen så strålende. Han kom inn ved pause i Community Shield-kampen mot City, og var med på å snu 0-2 til 3-2 der. Deretter spilte han fra start i seirene mot WBA, Tottenham, Arsenal og Bolton, men forsvant ut med skade etter bare 23 minutter av den kampen. Og selv om United stort sett har levert sterke resultater også etterpå, så har prestasjonene variert mer i de siste kampene. Noe av grunnen er trolig savnet av Cleverley.

Nå håper United at han skal rekke helgas kamp mot Liverpool.