United x 2 for Brasil

Både Fred og Andreas Pereira fikk spilletid da Brasil feide over El Salvador.

De to United-spillerne startet begge på benken i nattens vennskapskamp, som for anledningen ble utspilt på FedEx Field i Maryland.

Derfra fikk de se Neymar (straffe), Richarlison og Philippe Coutinho sende Brasil i 3-0-ledelse til pause, før det var dags for Fred å entre banen som erstatter for Real Madrids Casemiro fra starten av 2. omgang.

Historiske Pereira

25 minutter senere var det så duket for Uniteds andre representant, da debutant Andreas Pereira tok over for Barcelonas Arthur. I samme øyeblikk ble United-spilleren Brasils første utenlandsfødte A-landslagsspiller siden Francisco Police i 1918, og bare den fjerde totalt, ifølge ManUtd.com.
22-åringen er som kjent født i belgiske Duffel, men er spilleberettiget for Seleção takket være sitt faderlige opphav.

Bare nesten

Vi har ikke kommet over annen informasjon om de to United-spillernes innsats enn at Pereira misset på en god mulighet da han på overtid sendte ballen til side for mål, mens Fred på sin side hadde assists til to gode sjanser. Den ene av disse traff stolpen, mens den andre ble tatt godt hånd om av El Salvadors keeper.

Omgangen ga likevel to nye brasilianske scoringer. Richarlison puttet sin andre for natten etter 50 minutter, mens Marquinhos fastsatte sluttresultatet til 5-0 i siste ordinære spilleminutt.