United-gutta leverte for landslagene sine!

Etter to scoringer mot Burnley og én nettkjenning for Belga mot Skottland på Hampden Park er Romelu Lukaku i storform om dagen.

Lukakus vanvitte målsnitt

Island – Belgia 0-3

Belgia gikk opp i ledelsen etter 29 minutter spilt, etter en karakteristisk iskald straffe fra Eden Hazard. Straffesparket ble for øvrig tildelt etter at Lukaku ble revet ned i feltet.

Bare minuttet etter doblet Lukaku Belgias ledelse, etter litt klabb og babb i feltet. Det skulle dog ikke stoppe der:

Med drøye ti minutter igjen på klokka dukket den høyreiste spissen opp igjen, og produserte en sylfrekk avslutning for å overliste Islands sisteskanse.

Det betyr at Uniteds spydspiss nå står med 20 mål på 17 kamper for Belgia – sitt 43. totalt!

De Geas Spania med lekestue

Spania – Kroatia 6-0

Spania fikk en perfekt start på Nations League med 2-1-seieren over England på Wembley. David de Gea måtte riktignok se sine lagkamerater i United Luke Shaw og marcus Rashford kombinere glimrende i forkant av Englands ledermål, men Spania slo tilbake under sin nye landslagssjef Luis Enrique.

Mot Kroatia var de langt mer nådeløse igjen.

Etter 24 minutter gikk Spania opp i ledelsen ved Sául. De Gea hadde allerede rukket å vise hvorfor Luis Enrique tidligere denne uken kalte han verdens beste keeper, etter en strålende inngripen ikke lenge før Spanias åpningsmål.

Ti minutter senere økte Spania ledelsen, denne gangen ved Asensio. Stortalentet bestemte seg også like gjerne for å øke til 3-0 bare to minutter senere.

Rodrigo sendte Spania opp i 4-0 bare fem minutter etter hvilen, før Ramos økte ytterligere til 5-0 i det 57. minutt.

Isco ville ikke være noe dårligere, og økte til 6-0 med 20 minutter igjen på klokka.

Som resultatet langt på vei tilsier, så hadde ikke De Gea alt for mye å gjøre tirsdag kveld, men han var til gjengjeld trygg i det han måtte gjøre.

Rashford med to på to

England – Sveits 1-0

Marcus Rashford fikk fornyet tillit mot Sveits etter den gode prestasjonen mot Spania, og takket Gareth Southgate for tilliten med kampens eneste mål.

Treningskamper har det med å bringe med seg et noe lavere tempo i banespillet, og kveldens oppgjør mellom England og Sveits har så langt ikke vært noe unntak.

Da er det godt å se en United-gutt gjøre sitt for å få liv i Wembley-publikumet. Etter 54 minutter dukket Rashford opp på rett sted til rett tid på et godt innlegg fra Kyle Walker, og sendte dermed England i føringen.

Jesse Lingard ble byttet inn etter 60 minutter, men klarte aldri helt å sette sitt store preg på kampen.