– United vil slå kraftig tilbake

MANCHESTER: – United ble avskrevet i 1995 også og vi vet hvordan det endte. Jeg er sikker på at United vil slå tilbake nå også, men det kan ta litt lenger tid, sier Partizan-trener Savo Milosevic til united.no.

Som Aston Villa-spiller var Savo Milosevic med på å slå United 3-1 på Premier Leagues åpningsdag i 1995.

Det fikk BBCs ekspertkommentator Alan Hansen til å utbasunere «You Can’t Win Anything With Kids» etter at Sir Alex Ferguson lot Gary Neville, Nicky Butt, Phil Neville og Paul Scholes starte serieåpningen, mens David Beckham og John O’Kane kom inn fra benken.

– Ole Gunnar gjør de rette tingene

På spørsmål fra united.no hadde ikke Milosevic noen problemer med å huske serieåpningen for 24 år siden.

– Jeg husker den kampen du nevner veldig godt, bekrefter Milosevic til united.no

HUSKER DET GODT: Savo Milosevic var med på å slå United på Premier Leagues åpningsdag i 1995 med Aston Villa. Etter å ha storspilt måtte han ut på båre, men minnet alle på hvor sterkt United slo tilbake den sesongen. – Jeg tror United vil slå tilbake nå også, men det kan ta litt tid, sier han til united.no.

– Det var en tøff opplevelse for det unge United-laget, men som du sier, vi vet hva som skjedde senere den sesongen. De slo fryktelig tilbake (United vant The Double, red anm). Det tror jeg United vil gjøre igjen, men denne gangen vil det ta litt lenger tid. Ole Gunnar Solskjær gjør de riktige tingene, men han vil trenge tålmodighet fra omgivelsene for å bringe United tilbake til toppen, sier Partizan-treneren.

Han sier den første kampen mellom de to lagene i Beograd bekreftet det han trodde om Uniteds unge spillere. 

– Jeg ser potensialet i dette United laget, men samtidig er det vanskeligere nå fordi Manchester City og Liverpool er så sterke. Men United vil bli sterke igjen. Det er jeg sikker på, sier Milosevic.

– Stiller godt forberedt

Manchester United tok sin første borteseier siden i vår sist lagene møttes i Beograd. Milosevic forventer en helt annen kamp mot det han kaller et solid hjemmelag på Old Trafford.

Likevel er han forsiktig optimist. 

– Vi har fått en god oppladning til kampen og er klare både mentalt og fysisk, sier han.

GODE UNGGUTTER: Både Brandon Williams og James Garner leverte en god kamp da lagene møttes i Beograd. Savo Milosevic sier han ser et stort potensial i det unge United-laget.

Tidligere United-spiller Zoran Tošić, som fikk en håndfull kamper som innbytter, sier han ser frem til møtet med sin gamle hjemmebane.

– Det er vel ti år siden jeg forlot England og det har vel ikke forandret seg så veldig mye. Flere av folkene her er de samme og jeg er glad for å komme tilbake hit. Selvsagt vet vi hvor sterke United er på hjemmebane og om jeg kan bidra med råd til resten av gruppen så gjør jeg gjerne det. Det viktigste for oss vil bli å tilpasse oss Uniteds tempo, sier Tošić.