United-stjerner til Lærdal

Heltene fra FA-cupfinalen i 1990 spiller Old Boys-turnering i Lærdal denne helgen.

JUBEL: Manchester United jubler etter å ha vunnet FA-cupen i 1990. Nå kan du treffe flere av heltene fra laget som sikret Ferguson hans første United-trofe.

De var alle svært sentrale da Sir Alex Ferguson vant sitt første trofé som Manchester United-manager, og denne helgen kan du møte dem i Lærdal.

Helter fra 1990

Matchvinneren fra FA-Cup-finalen i 1990, Lee Martin, har tatt med seg Neil Webb, Brian McClair og Clayton Blackmore til Veterancupen i Lærdal
– Vi gleder oss til å ta i mot United-spillerne til Veterancup, sier turneringsleder Roald Flodsand til United.no.

 Gjennom turneringens 16 årige historie har en rekke United-stjerner kommet til Lærdal. Bryan Robson, Lee Sharpe, Ray Wilkins og Viv Anderson er blant stjernene som har besøkt fotballturneringen tidligere år, og i år blir det Martin, McClair, Blackmore og Webb som besøker Lærdal.

Flodsand legger ikke skjul på at årets turnering blir spesiell.

– Etter den fryktelige brannen som herjet i Lærdal, har vi merket en enorm støtte fra hele landet.Vi fikk bekreftelse på at vi ikke ville belaste strømnettet unødig og jeg tror det ka være godt for folk i Lærdal å få en positiv opplevelse etter det som skjedde, sier Flodsand.

Får selskap av flere

 Han berømmer de tilreisende lagene, som blant annet også inkluderer flere tidligere eliteserie- og landslagsspillere, for unison støtte.

– Vi har fått en rekke henvendelser fra deltakere om det er noe de kan bistå med og hjelpe til med. Vi er veldig takknemlige for all den støtten vi har fått. Vi har avgitt en del personell som vanligvis ville vært travelt opptatt med Veterancup, til andre oppgaver i forbindelse med oppryddingsarbeidet etter brannen, men vi er trygge på at alle deltakerne vi ha en god opplevelse i Lærdal denne helgen.

I tillegg til United, kommer også Tottenham og Leeds med gamle helter.

Fullstendig kampprogram for når United-spillerne skal i aksjon, finner du på veterancupens hjemmesider.