Her avgjør Rashford for England

Tap for Mkhitaryans Armenia, men Rashford var inolvert i samtlige mål i kampen mot Slovakia.

Publisert Sist oppdatert

 

Det begynner så smått å gå mot slutten for denne gang, men det er fortsatt landskamper som skal spilles.

Mandag kveld er det duket for Armenia – Danmark kl 18.00, før England får besøk av Slovakia på Wembley kl 20.45.

Henrikh Mkhitaryan og Armenia lå før kveldens oppgjør nest-sist i sin gruppe, med seks poeng. Det så mørkt ut, med andre ord.

England har gjort det langt bedre i denne VM-kvalifiseringen, og topper gruppen sin med 17 poeng – to poeng foran kveldens mostander Slovakia.

LES OGSÅ: Oversikt over Uniteds landslagsuttatte

 

Armenia – Danmark 1-4

Armenia: Meliksetyan; Hambardzumyan, Haroyan, Andonian, Hovhannisyan, Grigoryan, Yedigaryan, Hayrapetyan, Mkhitaryan, Adamyan, Koryan.
Danmark: Schmeichel, Dalsgaard, Kjær, Bjelland, Larsen, Kvist, Eriksen, Delaney, Cornelius, Jørgensen, Sisto.

Mkhitaryan og Armenia sjokkerte danskene etter bare fem minutter spilt, etter et fantastisk skudd fra Koryan. Dessverre så skulle dette også bli blant de få lyspunktene denne kvelden, for danskene brukte bare drøye ti minutter på å svare.

Etter det handlet det meste om Danmark, til tross for at Mkhitaryan var frempå ved et par anledninger. Armenia holder seg dermed på nest-siste plass i sin gruppe. Danmarks Delaney ble kampens store spiller, etter et imponerende hattrick.

England – Slovakia 2-1

England: Hart; Walker, Cahill, Jones, Bertrand, Dier, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Dele Alli, Rashford, Kane
Slovakia: Dubravka, Skrtel, Durica, Skriniar, Lobotka, Weiss, Mak, Pekarik, Nemec, Huborcan, Hamsik

Kampen var bare fem minutter gammel da Marcus Rashford klønete mistet ballen rett utenfor eget felt. Slovakia takket og bukket, og tok en tidlig ledelse på Wembley.

Det skulle ta nesten hele første omgang før England svarte, og det kom fra et hjørnespark slått av Rashford. Dier var på riktig sted, og lagene gikk til pause med 1-1.

Det var en langt mer selvsikker Rashford som kom ut på banen etter hvilen, og han trengte bare ti minutter av omgangen før han limte et skudd i lengste hjørne. Duppen og snerten var herlig – nærmest utagbart.

I forsvaret gjorde Phil Jones en stor figur, til tross for at han ikke ble satt på de store prøvene. Desto mer imponerende at de gangene det skjedde, så var han på plass hver bidige gang.

Under fulgte vi England-Slovakia live.

Powered by Labrador CMS