United møter Tranmere i FA-cupen

Et solid gjørmebad venter Manchester United på Prenton Park i FA-cupens 4. runde etter at League One-laget sjokkerte Watford.

Tranmere sliter tungt i bunnen av League One, men detonerte en liten cupbombe ved å slå Premier League-laget Watford.

Belønningen blir et 4.runde-oppgjør mot Manchester United førstkommende søndag. 

Watford stilte riktignok med et svært respervepreget mannskap til omkampen mot Tranmere, men resultatet er likevel overraskende.

Det var vertene som tok ledelsen etter 36 minutter på en svært gjørmete Prenton Park ved forsvarsspilleren Emmanuel «Manny» Monthe.

Watford lyktes ikke med å klarere en corner, og Monthe fikk avsluttet fra 16-meteren, via stolpen og i mål.

MØTER TRANMERE: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Tranmere på Prenton Park søndag etter at League One-klubben slo ut Watford torsdag kveld.

Monthe scoret for øvrig også i den første kampen mellom lagene som endte 3-3 på Vicarage Road.

Begge lag hadde avslutninger i metallet, før Kaylen Hinds utlignet i en skikkelig mølje foran Tranmere-keeper Scott Davies etter en corner.

Flere mål ble det ikke i ordinær tid og dermed måtte det ekstraomganger til.

Like før den første ekstraomgangen var unnagjort avgjorde innbytter Paul Mullin etter et fremspill fra Corey Blackett-Taylor.

Ole Gunnar Solskjær er trolig rimelig happy med å unngå Premier League-motstand i den neste runden, men vil garantert ha betenkeligheter med banedekket på Prenton Park som var dekket av gjørme og sand. 

Det er ikke lenge siden United-kvinnenes kamp mot Liverpool ble utsatt fordi banen var i elendig forfatning og banemannskapene på Prenton Park går en travel helg i møte for å fikse banen før Solskjærs mannskap er gjester.

Kampen spilles førstkommende søndag klokken 16.00 norsk tid.