– United KAN vinne

Da snakker ikke Louis Saha om søndagens kamp mot QPR, men om ligatittelen.

Den tidligere United-spissen er nemlig sikker på at at hans gamle klubb vil bli å regne med nå som Champions League-fotball ikke forstyrrer kampforberedelsene.

En annen årsak heter Radamel Falcao. Om  colombianeren bare holder seg skadefri, tror Saha at han vil kunne banke inn 30 mål på veien.

– Jeg har tro på United på grunn av kvalitetsspillerne de har hentet inn; og joda, man trenger en god start, og det  har de ikke fått. Likevel er det ingen grunn til at United ikke skal klare å gå helt til topps. Det sa den nå 36 år gamle franskmannen, ifølge Manchester Evening News under Soccerex Global Convention i Manchester.

Manchester United v Bolton Wanderers - Barclays Premier League
Louis Saha i aksjon mot Bolton i 2008.

– Dersom Falcao holder seg unna skader, kommer han til å score 30 mål og konkurrere med Diego Costa om å bli ligaens toppscorer, tror han.

Vedrørende mulige svakheter bakover på banen, mente Saha at klubben må ha følt det som et hardt slag da de samtidig mistet spillere som Nemanja Vidic, Rio Ferdinand og Patrice Evra.

– Kanskje burde de ha  hentet inn en forsvarsspiller til, undret han, og la til: – Men nå har de det de har. Så får vi se om det er godt nok.

– I det hele tatt er Premier League en tøff liga som er vanskelig å forutse.

– Tottenham vokser, Everton forsøker å nå et høyere nivå, og så har vi alle klubbene som vi vet kan vinne.

– Jeg tror at Louis van Gaal har den rette planen. Så får vi se om United kan prestere en like god sesong som Liverpool gjorde uten Champions League-fotball.

P.S. Louis Saha spilte 124 kamper og scoret 42 mål i løpet av fire skadeplagede år som United-spiller mellom 2004 og 2008. Her kan du lese spillerprofilen hans.