– I United fikk jeg vinne med skjønnhet

Eric Cantona fyller 54 år – her er Lars Morten Olsens fantastiske intervju med franskmannen fra Cantona-bilaget vårt i 2012.

1966 var et stort år for engelsk fotball. Eric Cantona ble født.

Dere har sikkert sett de setningene før, og det refererer selvsagt til Englands VM-triumf samme år, og er en måte for United-supportere å vise hva som egentlig betyr noe.

Og Eric Cantona betyr mye.

Søndag 24. mai er 54-årsdagen hans.

LES OGSÅ: De 50 største-kåringen: – Han er den mest innflytelsesrike spilleren vi har sett i Premier League noensinne

Den eksentriske frankmannen ble den siste puslebiten i Sir Alex Fergusons første mesterlag, og etterlot seg en arv på Old Trafford som få andre, har gjort.

For United handlet Cantona om skjønnhet og troféer.

Selv sier han at United betydde det samme for ham, noe han forklarte da US-redaktør Lars Morten Olsen møtte ham for et par år siden, og fikk et fantastisk intervju med United-legenden.

Denne saken stod første gang på trykk i Cantona-bilaget til medlemsbladet United-Supporteren i 2012, da vi markerte at det var 20 år siden han kom til United, og er et eksempel på hva du får som medlem av Supporterklubben.

Denne og en rekke større dybdeartikler kan du lese om du er medlem i supporterklubben. Du kan melde deg inn her dersom du ikke allerede er innmeldt.

cant1

DETTE ER EN PLUSS-ARTIKKEL

Bli betalende medlem

Er du allerede medlem?

← Tilbake