– United er den største klubben i verden, men vær deg selv

OPPDATERT: United bekrefter at Daniel James blir United-spiller og Ryan Giggs mener det er en perfekt overgang for alle parter.

Ryan Giggs slo gjennom i United som en ung ving med ekstrem fart.

Det er en beskrivelse som også passer på Daniel James som blir det første spillerkjøpet til Ole Gunnar Solskjær og United denne sommeren.

United bekrefter

Manchester United bekreftet fredag ettermiddag at klubben har kommet til enighet med både Daniel James og Swansea og 21-åringen vil trolig bli presentert som United-spiller neste uke.

Giggs forbereder sin walisiske landslagstropp i Osijek før møtet med Kroatia der James er en del av troppen.

SNART KLAR: Torsdag gjennomførte Daniel James den medisinske testen på Carrington. Det er ventet at 21-åringen vil bli presentert som United-spiller neste uke etter at Wales er ferdig med landskampen mot Ungarn.

21-åringen forlot imidlertid troppen for å gjennomføre den medisinske testen på Carrington torsdag og fredag kom altså bekreftelsen fra United.

– Jeg vet at United-fansen vil støtte ham og vil nyte å se ham spille. Det er fantastisk for alle. For Dan, for Manchester United og det er en god overgang for Swansea også, sa Giggs på fredagens pressekonferanse.

– Vil klare seg fint

Selv om overgangen fra Swansea til United blir stor har Giggs et klart råd å komme med til 21-åringen.

– VIL NYTE Å SE HAM SPILLE: Ryan Giggs er sikker på at United-fansen vil trykke Daniel James til sine bryst.

– Det (United, red.anm) er den største klubben i verden så min beskjed til ham er at han må nyte utfordringen, ikke prøve å være en annen enn den han er og da kommer han til å klare seg fint, sier Giggs.

Selv om United har bekreftet at klubben er enig med både James selv og Swansea, er det ventet at James ikke vil bli presentert som United-spiller før neste uke.

James scoret det eneste målet da Wales slo Slovakia 1-0 i den første EM-kvalifiseringskampen i mars.  Lørdag venter VM-finalist Kroatia før Ungarn står for tur på tirsdag.