United-duo involvert i dramatisk straffekonk

Elleve av våre utlånte var i aksjon i helgen, med variert hell.

Altrincham 1-1 (2-3 på straffer) Halifax Town

Joe Hugill og Maxi Oyedele spilte begge fra start for Altrincham da laget røk ut i semifinalen i FA Trophy.

Kampen måtte til slutt avgjøres på straffer etter 1-1 ved ordinær tid, etter at Halifax Town utlignet fire minutter på overtid.

I straffesparkkonkurransen trakk også Halifax Town til slutt det lengste strået, etter at Altrincham først hadde fått et overtak med 2-1 etter to straffer.

Både Hugill (Altrinchams 2. straffeskytter) og Oyedele (Altrinchams 4. straffeskytter) tok turen til ellevemeteren, med variert hell.

Hugill kunne juble for scoring, mens Oyedele var én av tre Altrincham-spillere som feilet.

Se straffesparkkonkurransen i videoen under (Altrincham i røde og hvite striper):

Preston 3-1 Blackpool

Preston klatret opp til 10. plass i Championship da det ble en oppskriftsmessig 3-1-seier over tabelljumbo Blackpool lørdag.

Fra start på den venstre vingbacken til Preston spilte Alvaro Fernandez, som noterte seg for en assist på 3-0-scoringen.

Spanjolen mottok ballen på midtbanen under en kontring, før han satte fart langs venstresiden og spilte videre til Thomas Cannon som plasserte ballen ned i det høyre hjørnet fra drøye 20 meter.

På spillerbørsen til lancs.live blir Fernandez belønnet med karakteren 8 på børsen, som i for seg er ganske imponerende, selv om det må nevnes at ni av hans lagkamerater fikk minst like bra.

– Startet litt nølende, men vokste underveis og påvirket kampen med sine offensive løp. Var villig til å ta løp og vant sine dueller bra i kampen, skriver avisen.

alvarofernandez030922
ASSIST: Alvaro Fernandez bidro med målgivende da Preston vant.

Wigan 1-0 QPR

Ethan Laird har vært ute med en hamstringskade siden midten av februar, men lørdag var han tilbake på banen da han spilte 78 minutter i QPRs 0-1-tap for Wigan.

Klarte ikke å markere seg nevneverdig, og får karakteren 5 på børsen til West London Sport.

– Ønsket å gå fremover, men hadde ikke alt for mye å tilby, er avisens korte beskrivelse av 21-åringens opptreden.

Burnley 0-0 Sunderland

Amad Diallo ble byttet inn i det 64. minutt da Sunderland spilte 0-0 mot Burnley på Turf Moor.

20-åringen kunne også fort blitt matchvinner, da han mottok ballen på 15 meter og banket ballen via en Burnley-fot og i tverrliggeren.

0-0 borte mot Burnley er ansett et sterkt resultat for Sunderland mot Championship-lederen.

Burnley v Sunderland - Sky Bet Championship
NESTEN: Amad Diallo hadde en avslutning i tverrliggeren mot Burnley.

Portsmouth 1-0 Forest Green

Forest Green styrer mot nedrykk fra League One, og lørdag ble det nok et tap da Portsmouth vant 1-0.

Charlie Savage spilte hele kampen for Forest Green, men klarte ikke å forhindre tapet som sørger for at tabelljumboen nå er 12 poeng under nedrykksstreken.

Di’Shon Bernard ble for øvrig værende på benken gjennom samtlige 90 minutter for Portsmouth.

Stockport 1-1 Salford

Salford har fortsatt en mulighet til å rykke opp fra League Two, og fredag møtte de Stockport borte, som ligger et par plasser over på tabellen.

Kampen endte til slutt 1-1, og Ethan Galbraith spilte hele kampen for Salford.

Resultatet sørger for at Salford ligger som nummer sju når det gjenstår sju kamper igjen av sesongen. 1.-3.-plassen rykker direkte opp, mens 4.-7. skal ut i playoff.

Northampton Town v Salford City - Sky Bet League Two
FORTSATT MULIGHET FOR OPPRYKK: Ethan Galbraith og hans Salford.

Colchester 0-0 Newport

Charlie McNeil og Newport kjemper lenger ned på tabellen i League Two, og tok lørdag turen til Colchester.

Det ble en målløs affære, med McNeil som spilte 85 minutter av kampen før han ble byttet ut.

McNeil var farlig frampå ved et par anledninger, blant annet med et forsøk på halvvolley som gikk like utenfor.

Hibernian 1-3 Motherwell

Will Fish spilte hele kampen i midtforsvaret til Hibernian da det ble 1-3-tap for Motherwell.

Et skuffende tap for Hibernian, som er med i kampen om 3. plassen i den skotske ligaen bak suverene Celtic og Rangers.

Tapet gjør at de nå er fem poeng bak Hearts på 3. plass, med Aberdeen og St. Mirren også over dem på tabellen.

Sparta Praha 3-1 Zbrojovka Brno

Det er først og fremst to lag som kjemper om tittelen i den tsjekkiske toppdivisjonen når det gjenstår fem kamper av sesongen; Sparta Praha og Slavia Praha – begge med 57 poeng.

I mål for Sparta Praha finner vi Matej Kovar, som nok en gang spilte da laget vant over Zbrojovka Brno.

Kovar måtte plukke én ball ut av nettet, men kunne uansett se lagkameratene snu 0-1 til 3-1.

kovar150722
TØFF KAMP OM LIGATITTELEN: Matej Kovar kjemper om tsjekkisk ligagull med sitt Sparta Praha.

Andre:

• Alex Telles kom inn i det 86. minutt og sørget for at Sevilla holdt på 2-0-ledelsen i borteoppgjøret mot Cadiz.
  • Eric Bailly ble værende på benken i Marseilles 1-1-kamp mot Montpellier.
  • Som følge av å ha spilt i EFL Trophy for Uniteds U21-lag tidligere denne sesongen, kunne ikke Shola Shoretire delta da Bolton spilte finale mot Plymouth. Han kunne imidlertid se sine lagkamerater sikre trofeet med en solid 4-0-seier.
  • Hannibal Mejbri ble sittende på benken gjennom hele oppgjøret da hans Birmingham slo Blackburn 1-0.