United i dag, 26. feb.

Kapteinen alene på topp mot Sunderland? Det ønsker en Manchester Evening News-journalist og hans lesere.

Les også: United i dag, 25. februar

22.58: Snipp, snapp, snute…

22.14: Som tidligere United- og Besiktas-spiller hadde vel Johnsen to grunner til å glede seg over å se Besiktas slå Liverpool:

21.42: Liverpool fikk nettopp et litt enklere kampprogam: Besiktas vant straffesparkkonkurranse mot Liverpool i Europa League, og Liverpool er dermed ute. Vinneren av turneringen får plass i neste års Champions League, så nå  Liverpool bli blant topp fire for å klare CL-plass.

Tottenham røk også ut, noe som dessverre gjør London-klubbens oppladning før oppgjøret mot United enklere.

21.23: Billy Jones og Jack Rodwell rekker ikke United-kampen, ifølge denne saken.

21.13: MEDLEM+: Best og verst: Statistikken som gir Van Gaal noe å fundere på.

21.11: Nani spiller fra start for Sporting mot Wolfsburg i Europa League nå. Wolfsburg vant 2-0 i Tyskland, så dette blir ikke lett for portugiserne.

19.34: Wayne Rooney alene på topp? Det mener Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst at kan være løsningen for United. Den saken kan leses her. Ifølge denne saken er fansen helt enige med Luckhurst.

18.54: Robin van Persie og Anders Lindegaard svarer på hva som skjer i pausen:

17.23: Beckham har snakket litt om Ferguson på Graham Norton Show. Les mer.

17.15: Fine tall:

16.33: PÅ DENNE DAG i 1980:

16.13: PÅ DENNE DAG i 1991 fikk Darren Ferguson sin Manchester United-debut av pappa Alex.

15.05: PÅ DENNE DAG i 1994, fikk han sin debut, men den uhyre lovende Ben Thornleys United-karriere skulle dessverre bli kortvarig. Her kan du lese mer om det.

14.55: Så har Tyler Blackett skrevet under på en kontraktsforlengelse. Det kan du lese mer om her.

13.20: Som sagt så er det Ole Gunnar Solskjærs dag i dag. Da unner vi oss glatt dette gjensynet med hans store høydepunkt i United-trøyen:

13.00: Det nærmer seg ny kampdag, og i den anledning advarer Sunderlands Sebastian Larsson – fjorårets matchvinner på Old Trafford, om en gjentakelse på lørdag ettermiddag.

10.15: Har du sesongkort på Old Trafford men ikke billett til bortemøtet med Liverpool om tre og en halv uke? Da kan det kanskje være et alternativ å se kampen på storskjerm fra nedre seksjon på Sir Alex Ferguson Stand? Manchester United inviterer sesongkortinnehavere til begivenheten, men kan bare tilby adgang til et begrenset antall. Du må derfor melde din interesse ved å følge denne linken innen 5pm onsdag 6. mars. Svar på søknaden vil foreligge 11. mars. 10.00: Noen rykter er det i dag også, blant annet om Nani. Les her. 09.45: Dagens oddstips

08.05: To minutter på overtid, i sin 900. obligatoriske opptreden, satte Ryan Giggs inn målet som ga United 2-1-seier over Norwich på Carrow Road. I dag er det nøyaktig tre år siden.

07.55: PÅ DENNE DAG i 2006: United 4-0 Wigan. Joda, det var «bare» en Ligacupfinale, men like fullt en uhyre viktig triumf, og katatlysator for alt som skulle skje i de kommende årene. Mest oppsiktsvekkende denne dagen var utelatelsen av Ruud van Nistelrooy. Han ble sittende på benken gjennom hele oppgjøret.

07.45: Da ønsker vi velkommen til en ny dag her på united.no. Vi åpner med å gratulere tre ex-Reds med dagen, og da først og fremst Ole Gunnar Solskjær. Den gamle «super-sub» og storscorer fyller 42 år. Videre har Michael Stewart rukket å bli 34, mens Gabriel Obertan (nå Newcastle) har blitt 26.