– United avgjør, ikke jeg

Robin van Persie har igjen uttalt seg om fremtiden.

 

Robin van Persies United-fremtid er for første gang oppe til diskusjon denne sommeren. Han var ikke den gamle og gode forrige sesong, og det ble også noe mindre spilletid etter at han slet med skader utover i sesongen.

Før EM neste sesong har han tidligere uttalt at han trenger spilletid, men nå sier han at det er United som eventuelt må fortelle ham at han ikke er ønsket – om noe skal skje.

– Ting kan endre seg, men det avhenger i så fall av United. Ikke meg. Tro meg – jeg forholder meg rolig, og har ikke tenkt til å være del av noe Muppet Show her. Jeg er helt avslappet. Kontrakten min med United varer jo også til 2016, sier han ifølge Daily Mirror.

– Jeg fyller 32 i august, men jeg har ambisjoner om å spille videre i ytterligere åtte år. Ja, om noen år må jeg kanskje akseptere at jeg ikke kan spille på absolutt toppnivå, men jeg føler ikke at jeg har kommet til det punktet nå. Jeg føler meg fortsatt i veldig god fysisk form.

– Førstelagsfotball er imidlertid viktig for meg. Derfor vil jeg nok gå ned ett nivå når jeg er 36-37 år, men ikke nå. Så lenge jeg har vært frisk har jeg også spilt for United hele tiden, påpeker han.

Les hele intervjuet hos Daily Mirror her.