Unggutta slo Stoke

Komfortabel seier for Kieran McKennas gutter.

Forhåpentligvis vinner førstelaget denne lørdagen, og det er jo det viktigste, men U18-laget hadde også bortekamp, og det endte med tre poeng borte mot Stoke.

United tok ledelsen ved Millen Baars. Han ble spilt gjennom av Nishan Burkart, og satte ballen kaldt forbi Potters-målvakten – hans andre mål for sesongen.

Rett før pause doblet Burkart for United med en fin avslutning etter like fint forarbeid av Aidan Barlow.

Burkarts sjuende for sesongen ble ikke kampens siste. Kort tid etter pause reduserte Kris Szereto etter et dødballtrekk der United ikke fulgte godt nok med – ikke Szeretos første mot United denne sesongen, for han ble matchvinner i november.

United var det klart beste laget, men det var bare helt på slutten at en fikk de målene som fikk resultatet til å reflektere banespillet mer. Først ble det 3-1 ved innbytter Largie Ramazani, som hadde erstattet Baars, og så forærte Stoke-ballen keeperen til Mason Greenwood noen minutter senere. Det var ingen god idé, og han satte enkelt inn Uniteds fjerde og siste.

Stoke reduserte til 2-4 på overtid på et straffespark etter en Max Dunne-dytt.

UTNYTTET KEEPERTABBE: Mason Greenwood.

Stoke City U18 2-4 Manchester United U18

U18 Premier League North
Clayton Wood
Lørdag 20. januar, 12.00 (skandinavisk tid)

33. min.: 0-1 Millen Baars
45. min.: 0-2 Nishan Burkart
49. min.: 1-2 Kris Szereto
85. min.: 1-3 Largie Ramazani
88. min.: 1-4 Mason Greenwood
90+3. min.: 2-4 Kris Szereto

Manchester United: Alex Fojticek; Ethan Laird, Max Dunne, Lee O’Connor (C), George Tanner – Jimmy Garner, Dylan Levitt (Arnau Puigmal, 84.); Tahith Chong, Aidan Barlow, Millen Baars (Largie Ramazani, 76.); Nishan Burkart (Mason Greenwood, 70.).
Innbyttere: Dishon Bernard, James Thompson.