– Ubalanserte egoister

Uniteds førstelagstrener Rene Meulensteen er ikke nådig i sin karakteristikk av rivalene fra motsatt side av byen.

Ifølge et oppslag i fredagens utgave av tabloidavisen The Sun hamrer den 47 år gamle United-treneren løs på det han tydeligvis mener er en gjeng med oppblåste egoer:

– City er ikke særlig godt balansert, uttaler han. – For meg er de en klubb full av individualister som kun spiller for seg selv.

Og Meulensteen fortsetter å hamre løs på de lyseblå:

– Det lett å se at de mangler lagånd. En mann som Balotelli (bildet til høyre), for eksempel, kunne aldri spilt for Manchester United. En spiller som roter alt til slik han gjør, har ingen plass i en klubb som United.

– Jeg tror i hvert fall ikke at Sir Alex ville ha hentet inn en spiller som ham, for slike folk fører bare med seg frustrasjon.

– United vinner

I forhold til den pågående og intense kampen om ligatroféet, tror Meulensteen at den vil ende til beste for den røde part. Det begrunner han ikke uventet med erfaring fra tilsvarende situasjoner:

– United er vant til presset som følger med det å kjempe for tittelen. City derimot, befinner seg i denne posisjonen for første gang på lange tider, og det er i ferd med å bryte dem ned. Selv har jeg heller aldri trodd at de ville klare å stå distansen, avslutter han.