Uavgjort mot Wolverhampton

Manchester United U18 og Wolves delte poengene i et spennende 3-3-oppgjør.

United valgte å spare flere av sine beste spillere til onsdagens kvartfinale i FA Youth Cup, men de fikk likevel en god start på hjemmekampen mot Wolverhampton. Gyliano van Velzen viste godt fotarbeid på venstrekanten etter 12 minutter og slo inn på første stolpe. Der sto Sam Byrne som styrte ballen sikkert i mål til 1-0.

Wolves lot seg ikke knekke av scoringen og spilte seg flere ganger til gode posisjoner, men skuddforsøkene gikk enten langt utenfor eller ble blokkert av hardtkjempende United-forsvarere. De kom veldig nære på et langskudd som gia via en United-spiller og i stolpen, før den påfølgende corneren ble reddet på streken, men de Røde slapp med skrekken.

Etter hvilen eksploderte kampen for fullt. Fem minutter ut i omgangen tok Wolverhampton en kort corner. Etter hvert ble ballen slått inn i feltet, hvor en Wolves-spiller raget høyest og scoret med en nydelig heading. Ulvene sin glede varte i ti minutter før James Wilson fikk ballen i feltet og scoret med en enkel avslutning.

Men om Wolves ble satt ned på jorden raskt, gikk det enda raskere for United. To minutter etter 2-1-scoringen fikk gjestene en ny corner, og denne gang var det en uheldig Louis Rowley som satte ballen i eget mål. Et kvarter før slutt virket det dog som om Rowley skulle slippe billig unna, da Kenji Gorre viste frem et stykke magi. Gorre plukket opp ballen på egen banehalvdel, løp over hele halvdelen til Wolves i ekte Michael Carrick-stil og scoret ledermålet.

Fem minutter senere ble det igjen uavgjort, og det må kunne sies at scoringen kunne vært unngått. Jack Rudge hadde blitt behandlet for skade og gikk tilbake på banen uten å ha fått lov av dommeren, og dermed ble det dømt frispark til Wolverhampton. Frisparket ble slått inn fra høyre og kriget i mål av sultne ulver. På overtid fikk Jack Barmby muligheten til å avgjøre det for United på et frispark fra 20 meter, men forsøket gikk rett i muren og dermed endte det 3-3 på Carrington.

Onsdag klokken 20.00 skal juniorene ut i kvartfinale i FA Youth Cup mot Charlton på Old Trafford.

Her er vår dekning fra lørdagens kamp:

Manchester United 3-3 Wolves

4: Wilson blir spilt gjennom alene mot keeper, men avslutningen stryker høyre stolpe.

12: 1-0 til United! Van Velzen viser god teknikk og finter ut sin mann på venstrekanten. Innlegget hans finner Sam Byrne på første stolpe, og med en fin avslutning setter Byrne den i nettet.

20: Wolves klarer av og til å spille seg til farlige posisjoner, men bortelaget sliter med avslutningene.

25: Wolves nærmer seg scoring. En Wolverhampton-spiller fyrer av et bra skudd fra 16-meteren, men den går via en United-spiller og i stanga. På den påfølgende corneren blir det mye klabb og babb, men United får klarert til slutt.

45: Pause

46: Kampen er igang igjen. Jack Rudge kommer inn for Ekangemene

51: Wolves utlikner. En kort corner blir ekspedert i mål etter en fin heading av en Wolves-spiller

61: 2-1 til United! Wilson får ballen inne i feltet og scorer med en lav og enkel avslutning.

63: 2-2. Igjen er det på corner Wolves scorer, men denne gangen ser det ut som det er et uheldig selvmål av Rowley.

75: 3-2 til United! Gorre scorer etter et herlig sololøp.

79: 3-3! Det har vært 20 sprø minutter, og igjen er det på dødball United slipper inn mål. Et frispark ble slått inn fra høyrekanten, og Wolves kriger ballen i mål.

90: Slutt

United: Liam Jacob. Liam Grimshaw, Louis Rowley. Matthew Wilkinson. Demitrisn Ioannou (Declan Dalley 62). Charni Ekangemene (Jack Rudge 46). Kenji Gorre. Luke Hendrie. Sam Byrne. James Wilson. Gyliano Van Velzen (Jack Barmby 69)

Ubenyttede reserver: Jonny Sutherland, Tyler Blackett