Uavgjort for reservene

Joshua King spilte første omgang, mens Magnus Wolff Eikrem (bildet) fikk 85 minutter da Ole Gunnar Solskjærs reservelagsmannskap klarte 2-2 etter først å ha blitt liggende under med to mål for Oxford på Kassam Stadium.

Oxford startet kampen best foran hele 6.027 skuelystne, og tok ledelsen etter 16 minutter da United-keeper Conor Devlin bommet med en utboksing fra corner. Dermed var hjemmelagets Odubade på pletten og banket ballen i mål med en godt utført volley.

Utover scoringen ble det skapt målsjanser i denne omgangen, noe som også ble godt reflektert på måltavlen da lagene gikk til pause. 2. omgang var imidlertid bare syv minutter gammel da Oxford øket ledelsen til 2-0.

Høyreback David Gray gjorde sitt for å hindre scoring da han stoppet ballen på målstreken, men både Gray og lagkameratene hans var sjanseløse da Oxford-angriper Guy banket inn returen.

På dette tidspunkt så kampen ut til å gå mot sikker hjemmeseier, men den tanken ville ikke gjestene være med på. Det tok da også bare to minutter før Daniel Drinkwater blåste nytt liv inn i oppgjøret.

Fra langt inne på egen banehalvdel stormet venstrebacken over midtstreken, flikket ballen ut til Wolff Eikrem på høyrekanten og fortsatte løpet sitt mot Oxfords 16-meter. Da innlegget kom stanget han så ballen opp i nettaket bak en sjanseløs keeper. Strålende prestasjon av Drinkwater og et presist overlegg fra Eikrem.

Heretter bølget spillet frem og tilbake mellom de to målene. Begge lag kom til sjanser, men til syvende og sist var det bare United som lyktes.

Nok en gang var Drinkwater innblandet da han fant høyreback David Gray, og Sam Hewson kunne ikke unngå å score da han traff skottens perfekte innlegg med et like perfekt hodestøt.

Fortsatt gjensto det et kvarter å spille, men i en rotete avslutning tørket målsjansene opp og det hele endte med et forholdsvis rettferdig resultat.

Oxford – United 2-2 (1-0)

16. min.: 1-0 Odubade

52. min.: 2-0 Guy

54. min.: 2-1 Drinkwater

75. min.: 2-2 Hewson

United: Conor Devlin; David Gray, James Chester, Richard Eckersley, Matt Derbyshire (Oliver Gill, 85.); Magnus W. Eikrem (Joe Dudgeon, 85.), Sam Hewson, Corry Evans (Matthew James, 46.), Daniel Drinkwater; Federico Macheda (Oliver Norwood, 58.), Joshua King (Evandro Brandão, 46.).

Kilde: ManUnitedYouth