Poengdeling mot Macheda

Les hvordan det gikk med Lingard, Macheda, Blackett og Tunnicliffe tirsdag kveld.

 Jesse Lingard, Federico Macheda, Tyler Blackett og Ryan Tunnicliffe`s lag var alle i aksjon tirsdag. Alle utenom Tyler Blackett fikk spille og den mest spennende duellen var mellom Lingard og Macheda.

Birmingham 1-1 Doncaster

Birmingham og Jesse Lingard hadde håpet å gå forbi Doncaster Rovers på tabellen denne tirsdagskvelden, men en scoring av David Cotterill gjorde at det endte 1-1. Jesse Lingard fikk spille 85 minutter mens Federico Macheda fikk spille hele kampen. Begge var involvert i flere sjanse, men Lingard var nærmest mål og målgivende.

Yeovil 1-0 Blackpool

Tyler Blacketts Blackpool tapte 1-0 mot Yeovil Town uten at Blackett selv var involvert. Dette var Blacketts andre kamp fra benken etter at han ble lånt ut til Blackpool. Paul Ince har imidlertid tidligere sagt at han er imponert av Blackett og derfor grunn til å håpe at han starter igjen på lørdag mot Derby. Blackpool fikk hele tre utviste og falt til 5.plass på tabellen, men er fortsatt fullt med i kampen om opprykk.

Ipswich 3-1 Blackburn

Ryan Tunnicliffe fikk ikke mange minutter på banen for Ipswich tirsdagskveld når de feide over Blackburn, da han ble byttet inn på overtid. Tunnicliffe har til nå i låneoppholdet fått bra med spilletid og så får vi se om han får starte igjen mot tabellnabo Huddersfield på lørdag. Ellers klatret Ipswich opp til 8.plass med de tre poengene her.

United´s utlånte Wiganspillere Nick Powell og Will Keane samt Derbys Michael Keane skal først i aksjon onsdag kveld.