Uavgjort for Rojo og Romero

Store mengder regn så ut til å bli et hinder, men kampen gikk sin gang da Argentina delte poeng med Brasil.

ARGENTINA 1-1 BRASIL:

I Sør-Amerika er kvaliken til VM 2018 allerede i gang og i natt møtte Marcos Rojo og Sergio Romero deres store rival Brasil.

Før kampstart fikk lagene beskjed av dommerne at kampen måtte avlyses grunnet store regnmengder. Det så ut til at banen ikke var mulig å spille, men takket være fantastisk jobb fra banemannskapet i Argentina, stoppet ikke regnet oppgjøret mellom gigantene Argentina og Brasil.

I startoppstillingen til Argentina var både Rojo og Romero å se i hjemmelagets blå og hvite drakter, mens stjernespillere som Agüero, Messi og Tevez var ute.

Det var hjemmelaget som kom best ut i starten og de hadde et godt grep på kampen.

90 MIN FOR ARGENTINA: I United sitter han på benken, men i gårsdagens kamp mot Brasil fikk Sergio Romero startplass og 90 min. Her fra treningskamp mot Kroatia(12.november 2014).

Etter en god sjanse allerede etter tre minutter holdt de presset oppe utover kampen og en som venter på noe godt venter ei forgjeves.

Trykket til Argentina var høyt og Brasil-keeper Alisson så ut til å ha store problemer med å henge med. Etter en halvtime spilt fikk hjemmelaget uttelling da Higuain slo en fin crosser til Lavezzi som enkelt kunne sette ballen i Brasil-målet.

Argentina var soleklart det beste laget til pause og Brasil så ut til å slite, men etter pausen kom et mer bestemt Brasil-lag på banen.

Kun 10 minutter ut i 2.omgang utlignet Brasil da Lima satte returen fra Costas skudd i tverrliggeren.

Etter 1-1 målet gikk lufta litt ut av kampen, og bortsett fra en Higuain-sjanse og utvisning av David Luiz skjedde det svært lite.

Både Rojo og Romero spilte 90 minutter uten å ha en stor påvirkning på kampen. Oppgjøret endte til slutt med 1-1 og poengdeling.

Andre kamper fredag:

20.45: Belgia – Italia 3-1 (Matteo Darmian spilte)
20.45: Nord-Irland – Latvia 1-0 (McNair spilte ikke)
20.45: Wales – Nederland 2-3 (Daley Blind spilte, Memphis spilte ikke)
20.45: Frankrike – Tyskland 2-0 (Martial, Schneiderlin og Schweinsteiger spilte)