Uavgjort i debuten

Lånesoldat Sam Johnstone fikk sin debut for Preston i en TV-sendt uavgjortkamp mot Leyton Orient.

Sam Johnstone har signert for Preston North End på lån etter sitt andre opphold i Doncaster, og debuten for klubben fra hjembyen skjedde med TV-kameraene til Sky til stede på Deepdale.

Debuten fikk en dårlig start da David Mooney ga bortelaget Leyton Orient ledelsen i det 6. minutt. Ballen skiftet retning, og sikten var ikke så god, men en Johnstone på sitt aller beste ville nok tatt den, så målvakten var neppe helt fornøyd med seg selv. Preston-forsvaret må uansett ta på seg mesteparten av skylden.

Det tok en stund før Johnstone virkelig ble satt på prøve igjen, og innen den tid hadde Beckford utlignet for The Lilywhites. Men prøven Johnstone ble satt på etter ti minutt av andre omgang var da også til gjengjeld stor. Målscorer Mooney fikk avsluttet fra ganske kort hold, men Johnstone var raskt nede og reddet på imponerende vis.

Preston tok ledelsen på straffe, men i det 78. minutt kom det nok et Leyton Orient-mål, etter svakt forsvarsspill av Preston. Chris Dagnalls skudd var uansett utagbar for Johnstone, noe som er det viktigste for oss. 2-2 ble også sluttresultatet.