olowu22232

United testet tidligere Arsenal-spiller i uavgjort

Uniteds U23-lag spilte 2-2 mot Kidderminster Harriers fra nivå seks fredag kveld.

Ethan Laird, som skal være så godt som klar for et utlån til Swansea, var tilbake på laget, mens Omari Forson og Shola Shoretire scoret målene foran blant annet 626 tilreisende United-supportere blant de 3218 tilskuerne.

Shoretire var tilbake på U23-laget sammen med blant annet Dylan Levitt, Ethan Galbraith og Hannibal Mejbri, som alle har spilletid for førstelaget tidligere i sommer.

På benken satt mange av de beste U18-spillerne fra fjorårssesongen, som nok nå bare venter på at flere av de rett foran i køen lånes ut.

I midtforsvaret var det også et nytt navn, 21 år gamle Joseph Olowu. Midtstopperen har mange år bak seg i Arsenal-akademiet, og deretter utlån hos blant annet Cork og Wealdstone. Olowu fikk aldri førstelagskamper for Arsenal, men spilte i flere av disse EFL-kampene, hvor Premier League-lagene sender sine U23-lag.

Det er lite informasjon fra United-hold om fredagens kamp, men United tok visstnok tidlig ledelsen da et fint Alvaro Fernandez-innlegg fant Omari Forson. Deretter økte Shoretire altså til 2-0, før hjemmelaget fikk sin redusering takket være et selvmål og så uavgjort rett før slutt.

Kidderminsters twitterkonto hevdet at United hadde vært kliniske i en jevn 1. omgang, men at hjemmelaget hadde kjørt kampen etter pause.

Uniteds U23-lag serieåpner hjemme mot Leicester mandag 16. august i sin ligaåpning – en kamp som i motsetning til disse treningskampene nesten garantert sendes på MUTV.

Se her for terminlista for U18 og U23 denne sesongen.

Kidderminster 2-2 United U23 (startet 21.03)

Mål: 0-1 Forson (Fernandez, 5), 0-2 Shoretire (McNeil, 33), 1-2 Selvmål (Fernandez, 72), 2-2 Austin (88)

United U23: Ondrej Mastny (Dermot Mee 80) – Ethan Laird (Charlie Wellens 46), Joseph Olowu (Zidane Iqbal 57), Bjorn Hardley, Alvaro Fernandez – Dylan Levitt (k) (Charlie Savage 66), Ethan Galbraith (Martin Svidersky 66) Shola Shoretire (Mateo Meija 68), Hannibal Mejbri (D’Mani Mellor 68), Omari Forson (Dillon Hoogewerf 46) – Charlie McNeil (Joe Hugill 46)