U23: Knust av West Ham

Vi fulgte U23-kampen.

Førstelaget har vært inne i en travel periode, mens U23-laget hadde ikke spilt siden det ble 1-1 mot Leicester den 18. desember.

United lå nest nederst på tabellen (riktignok med færre kamper spilt enn alle de andre på nedre halvdel) før kampen, og det ble ikke bedre etter mandagens kamp mot West Ham.

Kieran O’Hara, Axel Tuanzebe, Scott McTominay og Tosin Kehinde var blant spillerne som manglet, og United fremstod ikke spesielt farlige offensivt, selv om en var det beste laget lenge. Joe Riley var den soleklart største trusselen i første omgangen, og må sies å ha hatt de to-tre beste forsøkene for Uniteds del i denne kampen, uten at det ble mål for verken han eller andre.

RESERVELAGSKAPTEIN: Joe Riley.

West Ham tok ledelsen ved Diangana etter en corner noen minutter ut i andreomgangen, og så ble mye ødelagt da Ercolani ble utvist for et høyt spark kort tid etterpå. Etter dette var West Ham klart best, og United kan takke keeper Theo Richardson og litt dommerhjelp for at ikke West Ham økte ledelsen de neste minuttene.

Til slutt kom 0-2-scoringen, og da fikk vi 0-3 i fleisen rett etterpå også. United så aldri ut til å klare å komme tilbake.

Angel Gomes fikk rundt 25 minutter på banen i sin reservelagsdebut. Det var egentlig ingen typisk kamp for han, kanskje, men han rakk å vise i glimt hva som bor i han. Han hadde også et godt frisparkskudd som West Ham-målvakten fikk slått utenfor.

Om en uke spiller United borte mot Arsenal i reservelagsserien. Vi får håpe at det går bedre i den kampen.

U23: Manchester United 0-3 West Ham United

Premier League 2
Leigh Sports Village
Mandag 8. januar 2018

51. min.: 0-1 Grady Diangana
69. min.: 0-2 Antonio Martínez
71. min.: 0-3 Martin Samuelsen

Manchester United: Theo Richardson; Joe Riley (C), Luca Ercolani, Ro-Shaun Williams, Demetri Mitchell; Devonte Redmond, Charlie Scott (Indy Boonen, 70.); Matthew Olosunde, Ethan Hamilton (Tyrell Warren, 77.), Joshua Bohui (Angel Gomes, 70.);  James Wilson.
Ubenyttede innbyttere: Max Johnstone, DJ Buffonge.

West Ham United: Nathan Trott; Alex Pike, Reece Hannam, Conor Coventry, Ajibola Alese, Olatunji Akinola, Sead Haksabanovic, Moses Makasi (C), Antonio Martínez, Domingos Quina, Martin Samuelsen.
Innbyttere: Jahmal Hector-Ingram, Rihards Matrevics, Anthony Scully, Ben Wills, Grady Diangana.