Derby County v Manchester United - Pre-Season Friendly

Tung dag på Elland Road for U23-laget

Tirsdag kveld, i skyggen av A-lagets kamp mot Atlético Madrid, fikk Manchester Uniteds U23-lag juling mot Leeds.

Det endte til slutt 3-0 til Leeds, og dermed blir Manchester United værende på femteplass på U23-tabellen.

Stuart McKinstry, Max Dean og Archie Gray scoret for Leeds, som nok kunne scoret en del flere også.

United kunne scoret også, og hadde blant annet noen gode muligheter på overtid av første omgang, men gikk målløse av banen for første gang siden oktober.

Det var hele 9808 tilskuere på kampen.

U23: Leeds 3–0 (1-0) United

Premier League 2
Elland Road

G Hardley (21), Mejbri (45), Fernández (85)

Mål: 1-0 Stuart McKinstry (13.), 2-0 Max Dean (61.), 3-0 Archie Gray (71.).

United: Ondrej Mastny – Charlie Wellens, Will Fish, Björn Hardley, Álvaro Fernández – Martin Svidersky (Charlie Savage, 61.), Zidane Iqbal (Noam Emeran, 62.), Hannibal Mejbri – Shola Shoretire, D’Mani Mellor (C), Alejandro Garnacho (Isak Hansen-Aarøen, 75.).
Ubenyttede innbyttere: Radek Vitek, Connor Stanley.

(Kun det viktigste fra kampen.)

1: Kampen er i gang.

13: MÅL. Leeds har tatt ledelsen på Elland Road. Stuart McKinstry med målet. Et skudd ned i hjørnet fra rundt 16-meteren, blir det beskrevet som.

16: Dette er forresten første kamp under ny U23-sjef for Leeds. Andy Taylor har tatt over jobben etter at forgjengeren begynte å jobbe med førstelaget.

21: Gult kort på Björn Hardley.

35: Det virker som om Leeds er det beste laget her.

45: Hannibal Mejbri og en Leeds-spiller får gule kort. Det andre gule kortet for hvert av lagene. Det skal være en god del taklinger her, så vi kan vel gjette på at Hannibal kanskje har vært misfornøyd (igjen) med måten han har blitt taklet på.

45+3: Hannibal skyter et stykke utenfor i etterkant av et bra løp inn i boksen av Álvaro Fernández. Det er forresten lagt til seks minutter.

PAUSE. Shoretire hadde visst et skudd som ble blokkert på overtid også, så United var tydeligvis best på overtid her. Forhåpentligvis snur kampen i andreomgangen.

46: Andre omgang er i gang på Elland Road.

51: Shoretire nær scoring etter nydelig pasning av Iqbal, men god redning av Klaesson i Leeds-buret. Shoretire skal for øvrig ha fått et gult kort for noen minutter siden.

61: MÅL. Max Dean setter inn 2-0 for Leeds. Da blir dette veldig, veldig vanskelig. Mejbri skal ha mistet ballen rett i forkant av målet.

61: BYTTE: Charlie Savage kommer inn for Martin Svidersky.

62: BYTTE: Noam Emeran kommer også inn for Zidane Iqbal.

71: MÅL. Archie Gray punkterer kampen. 3-0.

75: BYTTE: Isak Hansen-Aarøen kommer inn for Alejandro Garnacho.

85: Gult kort på Álvaro Fernández, meldes det om.