U21: Jones og Young returnerte

Phil Jones og Ashley Young var begge tilbake fra skade da United U21 spilte 1-1 mot Chelsea. Vi fulgte kampen live.

Manchester Uniteds unggutter ligger forholdsvis bra an i Barclays U21 Premier League.

Med hele tre kamper færre spilt, ligger de bare fire poeng under ligaleder Sunderland. Det kunne ha vært mindre, dersom de hadde slått Chelsea mandag.

Men det ønsket Chelsea-unggutt Kasey Palmer å sette en stopper for. Tidlig i kampen curlet han ballen inn i lengste hjørne fra frispark og sørget med det for 1-0 til blåtrøyene.

Men etter nøyaktig en time spilt utlignet James Weir. Fra ti meter sendte han ballen via en Chelsea-fot og bak en utspilt Beeney.

Ashley Young har ikke spilt en fotballkamp på over tre måneder, men var tidvis god for U21-laget. Løp utrettelig, jobbet hardt og skapte flere sjanser.

Phil Jones fikk også sin retur til fotballbane mandag kveld. Engelskmannen hadde ikke en like god dag på jobben, og var ved flere anledninger på etterskudd. Virket helt ute av form. Byttet ut etter 75 minutter.

Kampen ble sendt på TV 2 Sumo/MUTV.

United 1-1 (0-1) Chelsea

U21 Premier League
Old Trafford, 4. apr. 2016 kl. 20.45

17. min.: 0-1 Palmer
61. min.: 1-1 Weir (Varela)

United: Sam Johnstone; Joe Riley, Phil Jones (Devonte Redmond,  76.), RoShaun Williams, Cameron Borthwick-Jackson; Paddy McNair, Donald Love; Guillermo Varela, Andreas Pereira (Joe Rothwell, 88.), James Weir; Ashley Young.
Uben.innb.: Joel Pereira, Sadiq El Fitouri, Scott McTominay.

Chelsea: Beeney; Tamouri, Clarke-Salkter, Aina; Dabo, Ali, Palmer, Colckett, Quintero; Abraham, Mitchell.
Benk: Feruz, Baxter, Sammut, Colley.

SLUTT. Det ender 1-1.

90: Ashley Young header rett på Beeney. Stor sjanse.
90:
Fire minutter er lagt til.
90:
 United presser på nå – men Chelsea er vanskelige å bryte ned. Ser ut til å ende uavgjort.
88: Rothwell erstatter Pereira.
80: Donald Love med nytt forsøk. Fra like utenfor 16-meteren skyter han lavt mot nærmeste stolperot. Beeney redder.
79: United med corner, Pereira slår inn på første stolpe. Chelsea rydder unna.
75: Phil Jones byttes ut til fordel for Devonte Redmonde. En svak kamp av den skadepregede 24-åringen.
69: Ashley Young har jobbet utrettelig i kveld. En solid kamp med tanke på at han ikke har spilt på tre måneder, som også MEN-journalist Samuel Luckhurst poengterer på Twitter.
68: Joe Riley får gult kort for fellingen av Chelseas Aina.
63: Young med et strålende innlegg fra corner! Treffer treffer hodet til Weir, som header rett på mål. United har tatt over nå.
60, MÅL, 1-1! James Weir skyter via en Chelsea-forsvarer og inn i mål.
59: Donald Love mde et kjempeforsøk! På halvspretten smeller han til fra 20 meter, men skuddet, som dupper noe voldsomt, går like over.
53: Noken en gang er det Mitchell som er farlig frempå for blåtrøyene. Legger inn fra like innenfor 16-meteren, men ingen når innlegget.
50: Mitchell forsøker å ta seg forbi CBJ, men stoppes, og faller.
45: Kampen er igang igjen.

45 (pause): Som bildene viser under pausepraten på MUTV, filmer Chelseas nummer syv i forkant av frisparkmålet til blåtrøyene.

PAUSE!

43: Young har hatt vanskelige arbeidsforhold, og har ikke fått til noe spesielt.
35:
 Palmer med et strålende rabona-innlegg fra venstre, men Abraham avslutter langt over.
35: Ti minutter til pause, og United sliter med å bryte ned blåtrøyenes forsvar.
26: Corner til CFC. Svinges inn på pannebrasken til Abraham som header 15 cm over mål.
23: Weir legger inn fra venstre, men Chelsea står kompakt og en forsvarsspiller får klarert.
23: CBJ legger inn til Young, men avslutningen hans går rett på en CFC-spiller.
20:
 United lager en del frispark nå. Borthwick-Jackson feller Mitchell.
16, MÅL 0-1 til Chelsea: Wow – et strålende frispark går rett i nota. Chelseas Palmer skrur ballen i lengste hjørne fra om lag 20 meter.
13: Young er livlig i aften. Løper fra Tamouri på venstrekanten, men det knallharde innlegget går over dødlinja og i nettveggen til Chelsea-målvakt Beeney.
11: Varela og Young forsøker å spille vegg, men Clarke-Salkter ordner opp for Chelsea.
9:
McNair lager frispark på egen halvdel.
5: United triller på Chelseas banehalvdel. Young legger inn fra høyre, men en Chelsea-forsvarer får klarert.