mejia110223

U21-laget rotet bort seieren

Mark Dempseys lag hadde vunnet seks kamper på rad før det ble 0-0 borte mot Crystal Palace tidligere i uka, og 2-2 fredag kveld mot Wolves.

Isolert sett ikke det verste resultatet, og Wolves’ U21-lag er også i bra form, men det var uansett et skuffende resultat for Mark Dempseys mannskap siden de lenge ledet med to mål.

Omari Forson sendte United i ledelsen etter forarbeid av Mateo Mejia (bildet øverst), og United gikk til pausen med en ledelse.

Forson gikk fra målscorer til servitør da han leverte pasningen som gjorde at Joe Hugill kunne doble ledelsen fra kort hold, og det så ut til at det gikk mot United-seier på Aggborough.

Men den gang ei. Med litt over et kvarter igjen, så reduserte Tyler Roberts for hjemmelaget, og noen minutter før slutt ble et frisparkinnlegget stusset i mål av Owen Farmer.

Det ble 2-2.

Neste U21-kamp nå er mandag 6. mars mot Chelsea. Her er våre U21-sider med kampprogrammet.

PS. Kampen ble ikke sendt på MUTV siden kampen ble spilt samtidig som en Premier League-kampen (for det er ikke lov å sende kamper fra U21-ligaen samtidig som Premier League-kamper spilles). Wolves Academy la ut Wolves’ mål underveis, men ikke Uniteds mål.

Wolverhampton 2–2 (0-1) Manchester United

Premier League 2
Aggborough, Kidderminster

Mål: 0-1 Omari Forson (18.), 0-2 Joe Hugill (69.), 1-2 Tyler Roberts (75.), 2-2 Owen Farmer (88.).

Manchester United: Nathan Bishop – Marc Jurado, Sonny Aljofree, Tom Huddlestone, Sam Murray – Toby Collyer (Charlie Wellens, 78.), Dan Gore (C) – Mateo Mejia, Omari Forson, Noam Emeran – Joe Hugill.
Ubenyttede innbyttere: Dermot Mee, Louis Jackson, James Nolan, Isak Hansen-Aarøen.

1:  Kampen er i gang!

18: MÅL! Omari Forson har sendt United i ledelsen! Mateo Mejia skal ha hatt den målgivende pasningen.

32: Siden det ikke er så mye å fortelle akkurat nå, så kan jeg jo nevne at Forson har scoret fem av U21-lagets sju siste mål.

45+1: Det er på overtid på Aggborough nå.

45+4: Oliver Tipton skal ha fått et gult kort for hjemmelaget, meldes det.

PAUSE.

46: Andre omgang er i gang.

48: Det ser ut til at Wolves har gjort noen bytter, men United stiller tilsynelatende med samme ellever i den andre omgangen.

69: MÅL! Joe Hugill dobler ledelsen for United. Forson servitør denne gangen, og Hugill skal ha satt ballen i mål fra kort hold.

75: MÅL. Tyler Roberts reduserer for Wolves, og her er målet:

78: BYTTE: Charlie Wellens har erstattet Toby Collyer.

88: MÅL. Owen Farmer har utlignet for Wolves, og United ser ut til å ha rotet bort seieren på Aggborough. Farmer headet et frisparkinnlegg i mål:

88: Dan Gore har pådratt seg et gult kort. Da var det kanskje han som laget frisparket, men det kan selvsagt være for noe annet også.