De røde djevlene har vist god form i det siste og har vunnet alle sine kamper i januar, mot henholdsvis Fulham, Liverpool og West Ham. Den rekken oppretthold unggutta da de trakk det lengste strået mot nederlenderne. Charlie McNeill ble den store United-helten med sine to scoringer, den andre av den lekre typen da han curlet ballen helt oppe i vinkelen.

Under kan du lese hvordan kampen utspilte seg.

Mål: Charlie McNeill (Forson, 19, Emeran, 59), Milan Hokke (41)

Radek Vitek – Marc Jurado (James Nolan, 61), Sonny Aljofree, Björn Hardley (Louis Jackson, 61), Sam Murray – Daniel Gore, Toby Collyer (Jayce Fitzgerald, 71), Mateo Mejía (Shea Lacey, 71) – Omari Forson, Noam Emeran (James Scanlon, 71)- Charlie McNeill

Uben.innb.: Ondrej Mastny, Joe Hugill.

SLUTT.

90: Godt inne i overtiden nå.

87: Dersom United vinner i kveld vil det være deres fjerde seier på rad og

81: Langt mellom sjansene nå. Kampen preges av antall bytter de siste minuttene.

78: Bytte: Joe Hugill kommer inn for Daniel Gore.

71: Trippelbytte for United. 15 år gamle Shea Lacey er blant dem som kommer innpå. Inn kommer også Jayce Fitzgerald og James Scanlon. Mejia, Collyer & Emeram har gått av.

61: Bytte: Ut går Marc Jurado & Bjorn Hardley og inn kommer James Nolan & Louis Jackson,

59: MÅL!! Charlie McNeill gjør det igjen. United kontrer og Emeran får ballen på egen halvdel og setter fart helt til Feyenoords 16-meter, her slipper han ballen nydelig til til McNeill som kommer som et godstog. Spissen curler ballen perfekt opp i motsatt vinkel. What a beauty!!

Cadiz CF v Manchester United: Friendly
CHARLIE McNEILL, tomålsscorer da United U21 endelig vant i PL International Cup.

55: Ingen store sjanser, men United har vært farlig frempå ved et par anledninger på høyrekanten uten å lykkes.

46: Andre omgang er underveis

PAUSE. –

45: Dobbelsjanse til United. Emeran er på farten igjen og serverer et godt innlegg til Meija som misbruker muligheten, på returen dukker Gore opp, men skyter like utenfor. Det står 1-1 til pause.

41: MÅL!! 1-1, bortelaget utligner og det er litt tilfeldig at de gjør nettopp det. Frisparket fra rundt 20 meter endrer retning i muren og faller rett i beina på Milan Hokke, som plutselig har hele målet åpent. Vi er like langt på Carrington.

35: Stor sjanse til bortelaget. Ruller opp på høyresiden og ender alene mot keeper, men Vitek kommer ut og gjør seg stor og redder mesterlig.

28: Gore tatt i feltet og roper på straffe, men dommeren sier nei. United har tatt mer og mer over kampen nå.

21: Svinger frem og tilbake nå. Bortelaget kommer til en stor mulighet. De trer seg gjennom på venstresiden og kommer alene med keeper fra skrått hold, skuddet går til slutt i stolpen, deretter i keeper og ut i corner. United beholder ledelsen enn så lenge.

19: MÅL!! Charlie McNeill denne gangen sitter den! Forsom trer engelskmannen igjennom og på ett touch setter spissen ballen klinisk i kassen. Kampen har endret karakter de siste minuttene og United produserte 2-3 gode sjanser før målet kom.

16: Så kommer det plutselig en mulighet til United, det er McNeill som får den etter innlegg fra Emeran, men makter ikke å sette ballen i mål.

13: Bortelaget noterer seg for kveldens første nesten-mulighet. Kommer til skudd i god posisjon, men United får blokkert. United sliter virkelig med å håndtere det høye presset til bortelaget.

10: Ingen store sjanser å skrive hjem om. Feyenoord har mest ball på Uniteds banehalvdel.

1: Kampen er i gang.

0´: Sett i det store bildet er kveldens kamp ikke av veldig stor betydning da United allerede er ute av turneringen, men fortsatt en fin mulighet for unggutta å bygge videre på den gode formen.