Manchester United U21 v Sparta Prague U21 - Premier League International Cup

Straffemiss og målløst for U21-laget

Det endte til slutt 0-0 i onsdagens oppgjør mot Sparta Praha.

Charlie McNeill fikk muligheten til å sende United i ledelsen fra straffemerket allerede etter 12. minutter, men engelskmannens forsøk ble reddet av Filip Nalezinek i Sparta Praha buret.

Isak Hansen-Aarøen spilte hele kampen for rødtrøyene.

Manchester United 0-0 Sparta Praha

Premier League International Cup
The J. Davidson Stadium

G Hardley (33)

United:
Ondrej Mastny; Teden Mengi (Marc Jurado, 46), Tyler Fredricson, Björn Hardley, Sam Murray, Tom Huddlestone (Charlie Savage, 81), Dan Gore, Omari Forson, Isak Hansen-Aarøen, Noam Emeran (Shola Shoretire, 46), Charlie McNeill (Kobbie Mainoo, 65).

Uben.innb.: Tom Wooster, Rhys Bennett, Manni Norkett.

90: SLUTT

71: Dobbelbytte for bortelaget.

66: Bytte for bortelaget. Fortsatt ingen scoringer.

46: Andre omgang er i gang og United har gjort to bytter. Ut går Mengi & Emeran, inn kommer Jurado & Shoretire.

45: PAUSE.

33: Gult kort. Det er Björn Hardley som plukker opp det gule.

32: Nære på for Sparta Praha som kommer alene med keeper, men Mastny redder mesterlig.

11: Straffe! Så pekes det på straffemerke og det er Charlie McNeill som stiller seg opp, men klarer ikke å sette ballen i nettet. Fortsatt 0-0.