U18 slo Blackburn

Avsluttet sesongen med 3-2-seier.

Nicky Ajose (bildet) var innblandet i alle lagets scoringer og satte selv inn seiersmålet da et purungt United U18-mannskap avsluttet Academy League-sesongen med å sikre seg tre nye poeng i en målrik og underholdende kamp på Carrington onsdag ettermiddag.

Idet Ajose avgjorde, hadde debutanten Jesse Lingard, engelsk U17-spiller, først sendt laget i ledelsen etter seks minutters spill, og norske Joshua King fulgt opp med 2-1 like før pausesignalet. Denne siste scoringen kom forresten stikk i strid med spillefordelingen, ettersom gjestene var klart bedre enn rødtrøyene i denne omgangen.

Blackburn kom imidlertid tilbake og fikk sin velfortjente utlikning bare få minutter etter pause, før United satte inn et ekstragir og Ajose satte punktum med et strålende skudd fra 25 meter etter 63 minutter.

Kampfakta

Manchester U 3-2 Blackburn

06. min.: 1-0 Lindgard

25. min.: 1-1 Hitchcock

43. min.: 2-1 King

51. min.: 2-2 Hitchcock

63. min.: 3-2 Ajose

Uniteds lag: Conor Devlin; Reece Brown (Ravel Morrison, 46.), Tom Thorpe, Scott Wootton, Joe Dudgeon; Nicky Ajose, Zeki Fryers, Larnell Cole (Kenji Gorre, 75.), Johnny Gorman, Jesse Lindgard (Jack Barmby, 64.), Joshua King.

Uben.innbyttere: Luke Giverin, Michael Keane

Kilde: ManUtd.com/United Youth