LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 09: Marcus Rashford of Man United during the FA Youth Cup Fifth Round match between Tottenham Hotspur and Manchester United at White Hart Lane on February 09, 2015 in London, England. (Photo by Charlie Crowhurst/Getty Images)

U18: Rashford skadet i tap

Marcus Rashford ble skadet da United U18 dro tomhendte hjem fra Sunderland.

Etter et tung 4-0 tap mot Liverpool på Aon Training Complex forrige helg, håpet Marcus Rashford og resten av U18-laget å slå tilbake med seier da de skulle besøke Sunderland.

Paul McGuinness stilte med et svekket lag ettersom flere av spillerne var på aldersbestemt landslags-oppdrag.

Kun seks av spillerne som startet mot Liverpool var med igjen og startet mot Sunderland.

Da kampen var i gang hadde folk så vidt funnet plassene sine før United-keeper Dorrington måtte plukke ballen ut av nettet bak han. Sisteskansen fikk fingrene på skuddet og dyttet ballen i tverrliggeren, men klarte ikke å holde den unna målet og Sunderland tok ledelsen før det var gått ett minutt.

United kjempet for å snu den dårlige starten, men ikke mer enn femten minutter senere lå ballen nok engang i United-buret.

Bortelaget så rystet ut, og bedre ble det ikke da Sunderland kunne juble for 3-0, kun ti minutter etter det andre.

Det United hadde å vise i den første omgangen var to gode muligheter fra Rashford og Callum Gribbin, men Sunderlands keeper gjorde jobben sin godt.

United gikk til garderoben med 0-3, og et langt bedre United-lag måtte entre banen etter pausen.

Etter pausen fortsatte hjemmelaget å stange mot Uniteds Dorrington, men keeperen stoppet alt som kom hans vei.

Som om 0-3 ikke var galt nok, så mistet United Marcus Rashford mot slutten av kampen. Spissen ble liggende nede mens han fikk behandling før han ble trillet av banen med det som så ut som en stygg kne-skade.

Helt på tampen av kampen scoret Jake Kenyon det som knapt ble et trøstemål for United.

United dro hjem tomhendte og tapte sin andre kamp på rad. Neste uke venter Manchester City, og hvilken motstander er vell bedre å slå tilbake på?

Sunderland 3-1 (3-0) United

Barclays U18 Premier League
Academy of Light, 10. okt. kl. 12.30

1. min.: 1-0 Pybus
16. min.: 2-0 Wright
24. min.: 3-0 Pybus
90. min.: 3-1 Kenyon

United: George Dorrington; Callum Whelan, Tyrrell Warren, James Dunne, Harry Spratt, Zak Dearnley, Tosin Kehinde (Thomas Sang 90), Callum Gribbin, Jake Kenyon, Ángel Gomes, Marcus Rashford (Kayne Diedrick-Roberts 90)
Uben.innb.: Oliver Byrne, Indy Boonen, Aidy Barlow.