lacey22

U18-gutta stoppet av god Stoke-keeper

Fem strake seire på hjemmebane hadde U18-laget før lørdagens kamp mot Stoke.

Den rekken ble imidlertid brutt, etter at Stoke holdt Travis Binnions gutter til 0-0 på Carrington.

Mye takket være Stoke-keeper Tommy Simkin, som stoppet United-gutta ved flere anledninger.

United best i gang

Det var en oppløftende start fra United, som spilte Stoke lavt i åpningsminuttene og kom seg til et par gode muligheter.

Nærmest var Ethan Wheatley da han i det 7. minutt mottok ballen ute på venstrekanten, dro seg innover i Stoke-feltet og avsluttet lavt mot lengste. Stoke-målvakt Simkin var imidlertid raskt nede og fikk slått ballen ut til corner.

Manchester United v Nottingham Forest: U18 Premier League
NÆRMEST SCORING FØR HVILEN: Ethan Wheatley.

Utover i omgangen kom Stoke bedre med, men uten å sette Elyh Harrison på de store prøvene.

Shea Lacey hadde ellers et par sjanser i den første omgangen, men begge avslutningene ble blokkert til corner.

Store muligheter etter hvilen

I den andre omgangen kom United nok en gang best i gang, og Lacey var blant annet nære på tidlig ved et frispark.

Simkin var imidlertid igjen med på notene, noe han uten tvil var da innbytter Gabriele Biancheri kranglet seg i gjennom Stoke-forsvaret kvarteret før slutt og kom til kampens største mulighet.

Under press fra en Stoke-forsvarer maktet imidlertid ikke den 16 år gamle waliseren å plassere ballen langt nok til side for Simkin.

Og da Simkin stoppet Adam Berrys avslutning på volley fra seksten meter, ti (!) minutter på overtid, så ble det aldri scoring for Binnions gutter.

Nottingham Forest U18 v Manchester United U18 - U18 Premier League
MÅLLØST: Travis Binnion måtte se sine elever spille 0-0 mot Stoke.

Stoke nære på ved et par anledninger

Selv om United hadde flest muligheter, var ikke Stoke så ufarlige heller.

I det 58. minutt fikk Adam Watson bra treff på en volley fra 18 meter, men Harrison fikk slått ballen ut til corner.

Også Justin Iwobi var nære på i det 70. minutt, men avslutningen gikk i nettveggen.

Stoke maktet imidlertid heller ikke sette ballen mellom stengene, og dermed endte det altså 0-0.

Manchester United 0-0 (0-0) Stoke

U18 Premier League
Carrington

o Berry (17), Scanlon (80).

United: Elyh Harrison – Habeeb Ogunneye (Sam Murray, 46, Gabriele Biancheri 66), Louis Jackson, Jack Kingdon, James Nolan – Jayce Fitzgerald, Adam Berry – Shea Lacey, Ethan Williams – Victor Musa, Ethan Wheatley (James Scanlon, 77).

Ubenyttede innbyttere: William Murdock, Reece Munro.

LIVE

SLUTT.

90+11: Heller ikke det ender opp i noe.

90+10: Den ender opp i ingenting, men United får frispark 40 meter fra mål.

90+10: Nesten for Berry! Ballen havnet ute hos midtbanespilleren på seksten meter. Klemmer til på volley, men ballen blir slått ut til en ny corner.

90+9: Blir headet ut til ny corner!

90+9: Corner til United. Det siste som skjer?

90+4: Lacey får ballen ute til høyre og slår inn mot Biancheri, men waliseren får ikke kontroll på kula og ballen går ut til utspill fra Stokes keeper.

90+1: Stoke får klarert, men United opprettholder trykket.

90: Blir ikke noe av det første frisparket, men United vinner et nytt frispark, noen få meter lenger frem.

90: United får frispark 35 meter fra mål og flytter folk opp.

87: United fortsetter å presse, men enn så lenge ser det ikke ut til at de skal klare å avgjøre kampen til sin favør.

81: Stoke gjør et bytte. Ogbebor kommer inn for Iwobi.

81: Scanlon går ned i Stokes straffefelt, men får gult kort for filming. Virker som det er kontakt med Stoke-forsvareren der, men kanskje ikke nok til å dømme straffe. Et strengt gult kort i hvert fall.

80: Ti minutter igjen nå. United har et viss press på Stoke, men kan de få inn den avgjørende scoringen?

77: Bytte hos United. Scanlon kommer inn for Wheatley.

77: Frispark fra 22 meter for United. Williams prøver seg denne gangen, men skuddet går like over.

74: Der skal du score Biancheri! Får kranglet seg gjennom Stoke-forsvaret før han avslutter fra ti meter, men skuddet er ikke godt nok plassert og Simkin avverger.

72: Stoke får frispark 25 meter fra mål. Prøver å legge inn, men United får headet ballen vekk.

70: Iwobi kommer til en stor mulighet for Stoke. Blir satt opp én-mot-én med Jackson, og kommer til en god avslutning, men ballen går i nettveggen.

66: Biancheri kommer inn for Murray.

64: Et lengre stopp i spillet etter en duell mellom innbytterne Asplin og Murray. Aplin trenger assistanse fra både Stokes og Uniteds medisinske team for å få stoppet en liten blødning, men kommer seg opp får fortsette. Murray må dessverre bli byttet ut.

63: Lacey har tid og rom ute på høyrekanten og får til slutt avsluttet, men skuddet går i nettveggen.

61: Williams prøver seg 18-19 meter, men skuddet blir stoppet av Simkin.

58: Så må Harrison i aksjon! Adam Watson treffer godt på en volley fra 18 meter, men Uniteds målvakt får slengt seg og slår ballen ut til corner.

57: Bytte hos Stoke. Max Asplin kommer inn for Jaden Mears.

56: Stokes Josh Maskall dribler seg forbi et par United-forsvarere og får avsluttet fra godt hold, men skuddet går noen meter over mål.

51: Et godt forsøk fra Lacey! Bøyer den forbi muren og ned i det venstre hjørnet, men Stokes Simkin er med på notene.

50: Lacey vinner et frispark 20 meter fra mål.

46: United gjør et bytte. Murray kommer inn for Ogunneye.

46: Andre omgang sparkes i gang.

PAUSE.

44: United får en god overgangsmulighet når Williams får med seg ballen ute på venstresiden. Han bruker imidlertid litt for lang tid med ballen, og Stoke får flere mann på rett side.

41: United ruller opp et nytt angrep, som ender opp hos Fitzgerald på 25 meter. Skuddet går langt utenfor.

36: Så er United farlig frampå. Berry finner Lacey ute til høyre, som kommer til en kvikk avslutning. Skuddet blir imidlertid slått ut til corner, som før øvrig ender opp i ingenting.

35: Igjen er Stoke frampå. Ruller opp til høyre og kommer seg til et innlegg. Vinner hodeduellen inne i feltet, uten at Harrison blir satt på den store prøven.

31: Stoke-keeper Tommy Simkin setter seg ned og trenger tilsyn fra støtteapparatet. Kommer seg imidlertid opp igjen og ser ut til å klare å fortsette.

27: Etter en oppløftende United-start har Stoke spilt seg mer inn i kampen, selv om store sjansene fra bortelaget fortsatt uteblir.

23: Stoke spiller seg inn i Uniteds sekstenmeter og får etter hvert avsluttet. Skuddet blir igjen blokkert og United overtar.

19: Stoke kommer til sin første avslutning i kampen, men skuddet fra seksten meter går rett i United-blokka.

17: Så får Berry det gule kortet. Litt uvisst hvorfor. Ønsket en hands på en Stoke-spiller nede ved hjørneflagget, så muligens på grunn av protester.

15: Det altså spilt et kvarter av kampen, og United kan være godt fornøyd med starten, selv om scoringen fortsatt uteblir.

13: Wheatley har mye rom å boltre seg og prøver å spille Musa alene gjennom. Dessverre er pasningen for hard og går rett i klypene på Stokes keeper.

7: Musa rager høyest på corneren, men headingen går over.

7: Ny United-mulighet, og denne gangen er de enda nærmere scoring. Wheatley drar seg inn fra venstre og avslutter mot lengste, men Stoke-keeperen er med på notene og slår ballen ut til corner.

5: Stoke får frispark 40 meter fra mål og flytter folk fram. Da hjelper det lite at ballen blir slått kort og United vinner tilbake ballen.

2: Williams kombinerer med Wheatley ute på venstresiden, før han tar med seg ballen langt inn på Stokes banehalvdel og får avsluttet. Skuddet går imidlertid like til side for mål.