Tap for U18-laget

U18-laget startet sesongen med en komfortabel 3-0-seier mot Nottingham Forest, men etter det har det blitt et ligatap mot Liverpool og et tap i U18 Premier League Cup mot Aston Villa, og lørdag ettermiddag ble det tap borte mot Stoke også for Travis Binnions unge lag.

Kampen ble ikke sendt på MUTV, og vi har ikke så mye informasjon å forholde oss til fra kampen, men Matthew Lusakueno skal ha scoret kampens eneste mål for et Stoke-lag som har startet sesongen på imponerende vis.

Stortalentet Amir Ibragimov fikk sin offisielle debut for U18-laget. Han spilte for ti dager siden i treningskamp mot Altrincham, og scoret da vinnermålet i en 3-2-seier, men hadde ikke spilt for laget i en tellende kamp. Han omtales noen steder som en 14-åring, og andre som at han nylig ble 15, men han er uansett en ung og spennende spiller, i alle fall.

U18: Stoke City 1–0 Manchester United

Clayton Wood
U18 Premier League

Mål: 1-0 Matthew Lusakueno (67.).

G Oyedele (10)

Manchester United: Tom Wooster – Marcus Lawrence, Harrison Parker (Louis Jackson, 60.), Sonny Aljofree (C), Sam Murray – Maxi Oyedele, Finley McAllister (Jayce Fitzgerald, 60.)– Adam Berry, Ethan Williams (Ethan Wheatley, 60.), Amir Ibragimov – Manni Norkett.
Ubenyttede innbyttere: James Nolan, Thomas Myles.

LIVE:

1: Kampen er i gang!

12: Det skal fortsatt være 0-0. Ikke en spennende oppdatering, og omtrent like lite spennende er det vel å fortelle at det noen steder står at det er Eric Hanbury som er keeperen som sitter på benken, og ikke Myles som det ble meldt om fra klubben.

12: Maxi Oyedele skal ha pådratt seg et gult kort.

44: Straks pause, og fortsatt målløst.

PAUSE.

46: Andre omgang er i gang.

60: BYTTER: Jayce Fitzgerald, Ethan Wheatley og Louis Jackson skal ha kommet inn for Finley McAllister, Ethan Williams og Harrison Parker.

67: MÅL. Matthew Lusakueno skal ha sendt Stoke i ledelsen.

Slutt.