Sørget for seier like før slutt

Tre poeng for U18-laget.

I en kamp som ikke ble sendt på MUTV på grunn av coronarelaterte restriksjoner på Stokes treningsanlegg, så vant United 1-0 på bortebane etter en scoring av innbytter Dillon Hoogewerf.

Manchester United står dermed med seks seiere av sju mulige – en meget god sesongstart.

Kanskje ville det holdt til ligaledelse også om en hadde spilt like mange kamper som alle konkurrentene rundt. Liverpool er foran på målforskjell med én kamp mer spilt.

Her så det lenge ut til å bli uavgjort. Det stod målløst til pause etter en førsteomgang hvor Noam Emeran skal ha vært nærmest for United med et stolpeskudd, og det så ut til at andreomgangen skulle bli målløs også før innbytter Dillon Hoogewerf scoret noen minutter før slutt. Hoogewerf fikk ballen etter en langpasning fra landsmannen Björn Hardley, og så fikk han kontroll over ballen med en fin førsteberøring før han bestemt satte ballen i mål.

Vi skrev om Hoogewerf i artikkelserien «Class of 2020», les gjerne den artikkelen her.

Stoke skal ha hatt noen gode sjanser før dette, og keeper Dermot Mee hadde minst én viktig redning, og Iestyn Hughes hadde angivelig også en takling i siste liten som var med på å hindre baklengsmål.

Stoke har vist bra form i det siste, og hadde tatt alle sine sju poeng i de tre foregående kampene, så dette var en sterk seier av Neil Ryans lag.

Stoke City 0–1 (0-0) Manchester United