U18: Utligning på overtid mot Liverpool

Sløste med sjansene mot ti mann på The Cliff.

The Cliff så mer ut som en arena som skulle brukes under vinter-OL enn til en U18-kamp, men oppgjøret mellom United og Liverpool ble likevel gjennomført i snøværet i Manchester.

United og Liverpool er begge med i toppen av U18-ligaen, og det var altså god motstand. Likevel dominerte United kampen tidvis totalt, og det er et under hvordan det ikke ble seier.

Tahith Chong dominerte, og etter bare 27 minutter ble Liverpool-kaptein Adam Lewis ble utvist for to taklinger på nederlenderen. Siden United i tillegg gikk til pause med en 1-0-ledelse etter et D’Mani Bughail-Mellor-mål, så så det unektelig bra ut.

Men plutselig snudde Liverpool kampen i andreomgangen, og United sløste noe voldsomt med sjansene, og det så ut til å gå mot tap. På overtid dukket heldigvis innbytter Arnau Puigmal opp med utligningen, og det endte 2-2.

Kampen ble ikke MUTV-sendt internasjonalt, og vi kunne derfor ikke ha full livedekning. Nederst i saken kan en se de oppdateringene vi likevel hadde fra kampen.

Supporterklubben var også representert på The Cliff med flere av de som reiser med oss denne helga:

United 2-2 (1-0) Liverpool

U18 Premier League
The Cliff, 9. des. 2017

12. min.: 1-0 Mellor (Barlow)
51. min.: 1-1 Millar
60. min.: 1-2 McAuley
90+4 min.: 2-2 Puigmal

Manchester United: Alex Fojticek – George Tanner, Luca Ercolani (Dylan Levitt, 81.), Lee O’Connor, Ethan Laird; James Garner, Aliou Traoré (Millen Baars, 67.); Tahith Chong, Mason Greenwood, Aidan Barlow (Arnau Puigmal, 86.); D’Mani Bughail-Mellor.
Ubenyttede innbyttere: Jacob Carney, Brandon Williams.

13.55: Slutt!

13.53: Ahh! Utligning på overtid for United! Innbytter Puigmal med målet.

13.41: Det nærmer seg slutten av kampen, og United sløser fortsatt med sjansene:

13.22: Fra vondt til verre for McKennas gutter. Nå leder nemlig Liverpool.

13.10: Liverpool har utlignet. Skuffende. Det står 1-1 i snøværet på The Cliff.

13.06: Det snør ganske kraftig på The Cliff, meldes det. Forhåpentligvis kan oppgjøret fullføres siden mye tyder på at det blir United-seier.

12.49: Det er pause, og det står 1-0 til United. D’Mani Bughail-Mellor skal ha scoret målet.

12.30: Liverpool-kaptein Adam Lewis er utvist etter to taklinger på Tahith Chong. Den siste skal ha vært veldig stygg, men heldigvis er Chong oppe igjen etter litt behandling. Nederlenderen skal ha åpnet kampen sterkt. Imponerende retur etter skaden! United har vært best.