U17 vant gruppen sin

VIDEO Det ble enkel match da Andreas Pereira og U17-guttene møtte Milk Cup-gruppens bunnlag.

Onsdag kveld sikret Manchester Uniteds unggutter seg plass i semifinalen i Milk Cup, etter en enkel 4-1-seier over TuS Altenberge.

Det tyske motstanderlaget lå sist i gruppen allerede før møtet med United, men de klarte likevel å holde nullen nesten helt frem til pause.

United tok først ledelsen 1-0 ved Ruairi Croskey, da han scoret 1. omgangs første mål, etter 30 minutter. Oliver McBurnie doblet etter 38 minutter. Bare minuttet senere reduserte Steffan Hunker for Altenberge. Det var det første målet United har sluppet inn i turneringen.

Etter det handlet det meste om United, og Andreas Pereira sørget egenhendig for å drepe spenningen i kampen, med to mål i det 51. og det 63. minuttet av oppgjøret.

Seieren gjør at United kvalifiserer seg som beste lag til semifinalen. Den spilles allerede torsdag, og motstanderen blir Cherry Orchard. De har slått Vendee FC og Co. Down, mens det ble tap mot Cruz Azul på veien til semifinalen.

Manchester United 4-1 (1-0) TuS Altenberge

Sted: Scroggy Road, Limavady
Tidspunkt: 20.00 norsk tid
Turnering: Milk Cup 3. gruppespillkamp

30.min: 1-0 Croskery
38.min: 2-0 McBurnie
39.min: 2-1 Hunker
51.min: 3-1 Pereira
63.min: 4-1 Pereira

United: Kieran O’Hara; Tyler Reid (Vashiko Dick, 53.), Axel Tuanzebe (Charlie Scott, 53.), Cameron Borthwick-Jackson, Jordan Thompson; Joe Riley (Scott McTominay, 44.), Matthew Willock, Andreas Pereira, Demetri Mitchell (Oliver Rathbone, 58.); Ruairi Croskery, Oliver McBurnie.