U17 fulgte opp

United-juniorene sikret seg en ny flott seier da de beseiret Strikers FC South Coast under Milk Cup-turneringen i Nord-Irland.

Det var fulltreffere av Joe Riley og Andreas Pereira som knekket motstanderne fra California, og sørget for at United står med full pott og 5-0 i målprotokollen etter lagets to første kamper.

På forhånd var det knyttet stor spenning til utfallet av denne gruppespillkamp nummer 2. Motstanderne kom nemlig til kampen proppfulle av selvtillit etter 6-0 over tyske TuS Altenberge i mandagens åpningskamp.
Amerikanerne kom da også godt igang, og gjorde de første 20 minuttene til en jevnspilt affære. Men så bestemte Andreas Pereira seg for å innta rampelyset.

Først serverte han en utsøkt gjennombruddspasning til Joe Riley, som fikk fri bane mot mål, rundet keeper og trillet ballen rolig inn i nettmaskene.
Deretter, åtte minutter ut i 2. omgang (det spilles 2×35 minutter) gjorde Pereira alt selv, da han på typisk manér skrudde et frispark nydelig i mål fra langt ute på venstresiden.

United kunne ha scoret flere ganger i en overbevisende 2. omgang, blant andre ved Ruairi Croskery som klinket ballen hardt og brutalt i stolpen.

Onsdag kveld venter tyske TuS Altenberge til tredje og siste gruppespillkamp. Tyskerne, som altså tapte hele 6-0 for kveldens United-motstander, står med null poeng i protokollen etter at de tirsdag ettermiddag gikk på et nytt nederlag, denne gang 1-2 mot Co. Antrim.
Onsdagens kamp starter for øvrig klokken 20.

Manchester United 2-0 (1-0) Strikers FC South Coast

Sted: Showgrounds, Coleraine
Tidspunkt: 30. juli 2013, kl. 21.00
Turnering: Milk Cup (2. gruppespillkamp)

21. min.: 1-0 Riley
43. min.: 2-0 Pereira

United: Joel Pereira – Tyler Reid, Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick-Jackson, Jordan Thompson – Joe Riley, Matthew Willock (Scott McTominay, 61.), Andreas Pereira, Demetri Mitchell – Ruairi Croskery, Oliver McBurnie (Marcus Rashford, 50.)

—————————————————————

OBS 1: Uniteds lag stiller i Premier Section, hvor spillerne er født etter 1. januar 1996.

OBS 2: Kampene i denne seksjonen spilles over 2×35 minutter.