Les om våre hoteller i 2014/15

Viktig informasjon til deg som har tenkt deg til Old Trafford kommende sesong.

Ikke før en sesong er over så begynner nedtellingen til en ny. Første viktige dato å merke seg i så måte er dagen når terminlisten for 2014/15-sesongen vil foreligge.

I år skjer det onsdag 18. juni kl 10, skandinavisk tid. I løpet av samme ettermiddag vil vi starte salget av turer på våre nettsider. I tiden fram mot lansering av terminlisten vil vi komme med små innspill på hva du kan vente deg om du reiser på tur med Supporterklubben i løpet av sesongen 2014/15. Så følg godt med i tiden framover!

Her er litt informasjon angående hotellene vi bruker på våre Flypakker og Hotellpakker kommende sesong:

Til neste sesong vil vi ha tre hovedhotell som alle vil bli benyttet både til Flypakker og Hotellpakker . Det dreier seg blant annet om 3-stjerners Holiday Inn Express Men Arena og 4-stjerners Crowne Plaza. Hotellene ligger vegg i vegg midt i sentrum av Manchester, og har blitt benyttet av oss i fire sesonger. Tilbakemeldingene fra de reisende er svært bra. I tillegg til disse, vil vi fra 1. november også kunne tilby overnatting på det mye omtalte «Gary Neville-hotellet», Hotel Football (se nedenfor).

hix-res
Resepsjonsområde på Holiday Inn Express Men Arena

Holiday Inn Express Men Arena

Hotellet har nye og friske rom, mens frokosten er svært enkel. For dere som da måtte ønske en bedre frokost enn det hotellet kan tilby, har vi fått til en avtale med Cafe North som ligger like ved. Der vil våre medlemmer få 10 % rabatt mot fremvisning av medlemskort.

Crowne Plaza

Dette hotellet er et hakk opp i standard på både rom og frokost, i forhold til Holiday Inn Express Men Arena. Hotellet er bare fire år gammelt, og fremstår som svært moderne.

Crowne Plaza vil tilby reisende gjennom Supporterklubben rabatter på mat og drikke.

cp-rom
Fra rom på Crowne Plaza

Hotel Football

I tillegg vil vi som nevnt, fra 1. november kunne tilby Hotel Football som i disse dager reiser seg like ved Old Trafford. Class of 92-kompisene Neville x 2, Giggs, Scholes og Butt er alle tungt inne i på eiersiden av dette hotellet. De garanterer et skikkelig supporterhotell med fasiliteter og atmosfære som oser Manchester United både til vanlig og på kampdager. I likhet med Crowne Plaza, vil også Hotel Football ha status som 4- stjerners hotell.

Hotel Football inne
Et av rommene på Hotel Football

Nylig lanserte Hotel Football en video som viser bare en av mulighetene for hotellets gjester – en egen fotballbane på taket! Banen er ennå ikke helt ferdig, men har likevel blitt tatt i bruk ved en anledning, hvor de nevnte United-legendene spilte en uhøytidelig kamp mot bygningsarbeiderne (se nedenfor).  Dette området kan da brukes til fotballkamper på dagtid, mens det på kveldstid kan omgjøres til et restaurantområde. Utsikten er det ingenting å si på. Enten du spiller fotball eller nyter et godt måltid, vil du nemlig ha fritt utsyn til Old Trafford i bakgrunnen! Skissene viser hvordan dette bil bli seende ut.

Hotellet vil også ha en bar i kjelleren hvor stemningen bygges opp både dagen før og på selve kampdagen. Skissen viser layouten i baren som vil ha en kapasitet på 700 mennesker. Hotellets gjester har fortrinnsrett til baren, men også andre kan besøke den.

På Hotel Football planlegger vi å ha Kick Off for helgen på fredagskveldene, mens vi på kampdager vil tilby Hospitality-pakker med mat før og etter kamp kombinert med langsidebilletter.

Hotel Football
Skisse av Hotel Football. Legg merke til fotballarealet på taket.