Turer og billetter 2014/15 – Tilleggsprodukter

Se hva Supporterklubben vil kunne tilby sine reisende i sesongen som kommer.

Allerede foran forrige sesong fikk våre reisende tilbud om tilleggsprodukter som de kunne benytte seg av i løpet av dagene i Manchester. Vi har nå gode erfaringer med for eksempel Manchester United-relaterte tilbud som kamptransport og omvisning på Old Trafford, til tilbud om billett og transport til en annen kamp i nærheten og en sosial samling med middag.

 

Britannia Stadium
Britannia Stadium, Stoke. Denne vil være et aktuelt reisemål for en kamp nummer to.

Foran kommende sesong vil vi utvide tilbudet om tilleggsprodukter. I tillegg til de dere er vant med fra i fjor vil vi tilby Kick Off på Hotel Football ved Old Trafford fredagskveldene fra november av. Her vil vi bygge opp stemningen foran helgen, og det blir da valgfritt om dere ønsker å spise middag også. Her vil vi også de fleste gangene få besøk av en ex-spiller. På kampdager vil vi tilby Hospitality-pakker på Hotel Football med middag før kamp og småretter etter kamp kombinert med langsidebilletter.

Neste sesong vil vi også tilby Busstour til kjente Manchester United-steder i og rundt Manchester. Se bilder for eksempler:

OBS-OBS: Alle produktene vil ikke bli tilbudt til hver eneste kamp da ulike kamptidspunkt for oppgjøret på Old Trafford vil være styrende for hva vi får plass til i løpet av dagene i Manchester.

bs
Busstour: Bank Street Ground ble brukt som hjemmebane i årene 1893-1910.
smb
Busstour: Et annet naturlig stoppested vil være Sir Matt Busbys gravsted.
cliff
Busstour: Kanskje blir The Cliff, Manchester Uniteds treningsanlegg før flyttingen til Aon Training Complex (Carrington), også et stoppested?

Av ikke-fotballrelaterte tilbud vil vi fra tid til annen også tilby «pub-walks» i sentrum med både byhistorie, Manchester United og Madchester (musikkhistorie) som tema:

 

Musikk
Pub-walk: Madchester er fellesbetegnelsen på en trend i britisk musikkliv fra Manchester-området på 80-og 90-tallet. Som du ser av bildet er det mange kjente og kjære navn.

 

OBS-OBS: Alle produktene vil ikke bli tilbudt til hver eneste kamp da ulike kamptidspunkt for oppgjøret på Old Trafford vil være styrende for hva vi får plass til i løpet av dagene i Manchester.