Turer og billetter 2014/15 – Dagsplan 18. juni

Vi starter tursalget 18. juni – slik skjer det!

Terminlisten for 2014/15-sesongen offentliggjøres onsdag 18. juni kl 10.00, og vi starter salget av våre turprodukter samme dag. For å sikre at du er på plass til rett tid i forhold til det du måtte ønske deg, er det lurt å lese videre.

Gyldig medlemskap/medlemsnummer for alle reisende:

Våre turer er i utgangspunktet for våre medlemmer. Det betyr at du må ha et gyldig medlemskap for å oppnå våre beste priser. De fleste av dere har medlemskap som går ut ved sesongslutt, og da er det viktig at dette er fornyet ved bestilling av turer. Dette gjelder også for dine medreisende.
Hovedbestiller må da altså ha både sitt eget og alle medreisendes medlemsnummer tilgjengelig ved bestilling for å kunne oppnå medlemspriser. Vi gjør oppmerksom på at vi foran denne sesongen har opprettet to nye medlemskapstyper; familiemedlem og juniorklubb. Du kan lese mer og melde deg inn her.
OBS: For ikke-medlemmer vil det tilkomme et gebyr på kr 498 pr person.

Søknader til kampene mot Liverpool og Manchester City:

Til disse kampene forventer vi som vanlig veldig stor etterspørsel, og derfor selger vi dem først.
OBS: Du må søke i henhold til tidsplanen nedenfor for å ha mulighet til å få plass her. Svar på søknaden vil også foreligge i henhold til tidsplanen under.
OBS: Vi presiserer at det er IKKE større mulighet ved å snu om på rekkefølgen av søkere og slik sett ha flere søknader inne. Dette fører til en masse ekstraarbeid for oss, og forsinker dermed muligheten til å gi svar på søknaden.

Vi ber også de av dere som søker Hotellpakke til disse kampene om å melde fra i kommentarfeltet om søknaden også gjelder for Flypakke dersom du skulle få avslag på søknad om Hotellpakke.

Prisdifferensiering:

Vi har foran kommende sesong av flere grunner prisdifferensiert våre turer. Turer til oppgjørene mot Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea og Tottenham  (A-kamper) vil i 2014/15-sesongen være noe dyrere enn de øvrige kampene (B-kamper).
Se oversikt over innhold, hoteller og priser på Flypakke her og til Hotellpakke her.

Hva legges ut for salg?

I utgangspunktet legger vi alle Premier League-hjemmekampene ut for for salg i løpet av 18. juni. Unntaket er kamper som kolliderer med oppsatte runder i Ligacup/FA-cup. Disse vil bli holdt igjen inntil det er klart om de vil gå oppsatt helg eller bli flyttet.
Vi gjør samtidig oppmerksom på at ingen av kampene har fått bekreftet dato idet terminlisten offentliggjøres. Dette skyldes at TV-selskapene ennå ikke vil ha plukket ut sine søndags- og mandagsoppgjør. Dette vil først skje cirka midt i juli for ligarundene frem til og med 30. november, og enda senere for kamper videre utover i sesongen.

Vi legger ut turproduktene Flypakke og Hotellpakke for alle oppgjørene, mens vi vil komme tilbake med nærmere info om Kun kampbillett. Kun kampbillett kan du lese om her. Tilleggsprodukter vil bli tilbudt på et senere tidspunkt. Vi vil i løpet av 14 dager sende ut depositumsfaktura for bestillinger.

Vilkår:

Vi er medlem av Reisegarantifondet, og her kan du lese våre vilkår for våre turprodukter. Ved bestilling aksepterer du samtidig disse vilkårene.

Dagsplan for 18. juni:

Kl. 10.00                    Terminlisten offentliggjøres

Kl. 10.30 – 12.00     Liverpool-kampen åpnes for søknader.
NB: Så sant du holder deg innenfor tidsvinduet vil du ha like store muligheter som alle andre. Sørg for å ha alle medlemsnumre tilgjengelig.

Kl. 13.00                    Svar på søknad Liverpool

Kl. 13.00 – 14.30     Manchester City-kampen åpnes for søknader.
NB: Så sant du holder deg innenfor tidsvinduet vil du ha like store muligheter som alle andre. Sørg for å ha alle medlemsnumre tilgjengelig.

Kl. 15.30                    Svar på søknad Manchester City

Kl. 16.00                    Øvrige kamper åpnes for salg. Så lenge skjema er åpent vil det være pakker tilgjengelig. Vi presiserer at du da foretar bindende kjøp.